Packard Bell TE69HW'ye iAtkos ML2 Kurma

TheRage

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
BIOS'umu Insyde H20 v2.17'ye güncelledim. Ama bir türlü Advanced ayarları açamıyorum her yere baktım...

Ayrıca bu bilgisayara iAtkos ML2 kurma şansım var mı? Ekran kartı AMD Radeon Graphics HD 8750M kurulum esnasında bir sorun yaratır mı? Virtualbox'tan bir tane USB bellek hazırladım. Ama açılırken Packard Bell diyor ve kurulum ekranına geçmiyor. Biraz araştırdım EHCI diye bir şey varmış Advanced'de...Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki biostaki advanced modu nasıl açacağım. Virtual Machine yosemitesini yüklemede kullanabilir miyim?

Bilgisayarımın özelliklerine bir baktım.Energy diyor ama bios açıldığında yazan Insyde

Recep Abi şimdi ben yüklemeyi denedim root device:....... bişeyler yazıyordu.Bu hatayı nasıl çözerim?EHCI Hand Off' la alakası var mı? Kurmaya çalıştığım yazılım Yosemite.Birde boot ekranında USB HDD:Toshiba yazıyordu.UEFI yazmaması problem mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı