Packard Bell TK85 Mac OS Kurulumu (PEW91)

berkaycelik

Kilopat
Katılım
1 Eylül 2013
Mesajlar
89
Yer
Tuzla, İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Freelance Graphic & Web Designer
İyi günler... ben Berkay, "Pc'ye Mac kurma rehberi" adlı videodan geliyorum. Bilgisayarımda Win8 x64 mevcut. Diğer bilgisayarımda AMD oldu icin buna Mac kurmaya kara verdim.

Laptopum Packard Bell TK85 Özellikleri;



  • İ3 M 350 işlemci 2.27 ghz
  • 250 GB HDD
  • 4 GB RAM kullanılabilir 3.68GB


Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
 
ML2 denedim ML2 İlede USB belleği seciyorum ama direk windowsu baslatmakta inat ediyor ! USB ile baslatamadım biostan ilk usb belleği tasıdım olmadı sonra F12 ile sectim USB yi windows baslıyor . TransMac ile hazırladım usb yi.
 
Bende pew91 model numaralı Packard bell Laptop kullanıyorum. Ancak Mountain lion 10.8.4 kurabildim. Ama çok stabil değildi. Bu Laptop a hangi sürümü sorunsuz kurabilirim? Daha önce sorunsuz kurabilen oldu mu acaba?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı