Türknet mi kullanıyorsun?Merhabalar,
CS:GO'da ping değerlerim normal faket loss değeri %20-30-50, kafasına göre artıyor azalıyor. Bazen hiç olmuyor. Bunun nedeni nedir arkadaşlar?
Bu yargıya nerden ulaştınız?Türknet mi kullanıyorsun?
Wİ-Fİ ile mi ethernet ile mi bağlanıyorsunuz?Merhabalar,
CS:GO'da ping değerlerim normal faket loss değeri %20-30-50, kafasına göre artıyor azalıyor. Bazen hiç olmuyor. Bunun nedeni nedir arkadaşlar?
Çünkü Türknet kullanıyorum?Bu yargıya nerden ulaştınız?
Ben kullanmıyorum.Çünkü Türknet kullanıyorum?
E o zaman? Ankastreden eve kablo çektireyim ardından Millenicom fibere geçmeyi planlıyorum. Altyapım sağlam. TT ve Turkcell fiber internet ankastreleri ayrı ayrı bulunmakta. 3. ankastre zaten malum bakır kablo. Adamlara destek kaydı açıyorum bana cevap bile yazmıyorlar. Botla kapatıp botla cevap veriyorlar. Diyorum ki bak kardeşim bu böyle bu böyle SNR değerlerim yerde sürünüyor. İlk bağladığınızda değerlerim mükemmeldi sonradan bozuldu diyorum insan evladı cevap bile vermiyor.Ben kullanmıyorum.
E o zaman? Ankastreden eve kablo çektireyim ardından Millenicom fibere geçmeyi planlıyorum. Altyapım sağlam. TT ve Turkcell fiber internet ankastreleri ayrı ayrı bulunmakta. 3. ankastre zaten malum bakır kablo. Adamlara destek kaydı açıyorum bana cevap bile yazmıyorlar. Botla kapatıp botla cevap veriyorlar. Diyorum ki bak kardeşim bu böyle bu böyle SNR değerlerim yerde sürünüyor. İlk bağladığınızda değerlerim mükemmeldi sonradan bozuldu diyorum insan evladı cevap bile vermiyor.
Altyapıma güvendiğim için Türknete. Ben nerden bileyim adamlar sağlam olan altyapının içinden geçecek. Allahtan bir destek kaydı açtım saat 00.00 olduktan sonra Instagrama girilmiyor diye. Adamlar devamlı IP alamıyormuşsunuz size arka plandan devamlı IP verdik gibi bir şey dedi. İlk destek kaydımdır. O kayıttan beridir internetle ilgili hiçbir şey yolunda gitmedi. E gel de ayar olma şimdi. Özetle @Alfener Türknet kullanıyorsan çokta şeetmemek lazım. İyi forumlar.TürkNet ile ilgili müşteri hizmeti konusunda bayağı şikayet var zaten.
Altyapım olmadığı için 16Mbps fazlasını alamıyorum.
Üstüne oyunlarda %2-%3 packet loss oluyor ama ping değerleri 30'u geçmiyor.
Merhabalar,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.