Şimdilik gerek yok. Tek RAM ile kullandıktan sonra mavi ekran alırsanız yeni oluşacak olan dosyayı atarsınız.
Bunun kaynağı farklı görünüyor. Tek modül RAM kullandığınızdan beri mavi ekran aldınız mı hiç?
O halde sizi uzun bir gözlem bekliyor. Yine bu tarz bir süre bekleyin, mavi ekran alırsanız yeni oluşacak olan dosyaları atarsınız. Çözülmüşse de yazarsanız sevinirim.Ama tek modül RAM kullanmadan önce, çift modül RAM kullanırken ve XMP açıkken de mavi ekran almamıştım 2 haftaya yakın bir süre.
Eski dosyalara bakmaya pek de gerek yok aslında. Mesela Afterburner falan hala görünüyor onlarda, halbuki kaldırdınız.
O halde sizi uzun bir gözlem bekliyor. Yine bu tarz bir süre bekleyin, mavi ekran alırsanız yeni oluşacak olan dosyaları atarsınız. Çözülmüşse de yazarsanız sevinirim.
Tamamdır tek RAM ile tekrar deneyeceğim bir süre.
Bu arada tekrar minidump dosyasını size atmam sorunu çözmeye yardımcı olur mu?
Çünkü ilk paylaştığım minidumpdan bayağı zaman geçti format falan atmıştım birkaç kez daha mavi ekran almıştım aynı mavi ekran değildi.
Bu arada MSI Afterburner'ı tekrar indirmiştim formattan sonra bir şey denemek için silmeme gerek var mı tekrar?
Biliyorum, ben de onu söylemiştim zaten![]()
İstiyorsanız gönderin. Mavi ekran ile takılma sorununun kaynağı aynı olmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.