Belleklere test yapın. Ayrıca CPU-Z'den SPD sekmelerini paylaşın.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...www.technopat.net
Afterburner ile herhangi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın ve uygulamayı kaldırın. HWiNFO ile işiniz bittiyse kaldırın. Sisteme takılı bir kontrolcü varsa çıkarın.
2x8 16gb ram kullanıyorumTamamdır, CPU-Z üzerinde bahsettiğim sekmenin ekran görüntüsünü paylaşın. Birden fazla modül RAM kullanıyorsanız hepsi için yapın bunu.
Bilgisayar dondu bir şeye tıklayamıyorum mouse arada donmaya başladı.Burada ikisi de aynı görünüyor ama iki tane tekli RAM'i beraber kullanmanız biraz şüphe uyandırıcı. Çorba RAM olabilir. Birisini çıkarıp sistemi bir süre tek RAM ile kullanır mısınız? Durum hakkında bizi bilgilendirmeyi unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.