PAGE FAULT IN NONPAGE AREA mavi ekran hatası

S4lihh

Hectopat
20201016_111747.jpg

Böyle bir hata aldım bilgisayarı açarken, ne yapmam lazım?
Normal bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değil.

@Assecreed @Bora Dere ilgilenir :)

Belleklere test yapın. Ayrıca CPU-Z'den SPD sekmelerini paylaşın.

Afterburner ile herhangi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın ve uygulamayı kaldırın. HWINFO ile işiniz bittiyse kaldırın. Sisteme takılı bir kontrolcü varsa çıkarın.

Belleklere test yapın. Ayrıca CPU-Z'den SPD sekmelerini paylaşın.

Afterburner ile herhangi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın ve uygulamayı kaldırın. HWiNFO ile işiniz bittiyse kaldırın. Sisteme takılı bir kontrolcü varsa çıkarın.

MSI Afterburner ve HWiNFO'yu kaldırdım Memtest86 ile RAM testini de yaptım.

20201016_211645.jpg

20201016_211436.jpg

Tamamdır, CPU-Z üzerinde bahsettiğim sekmenin ekran görüntüsünü paylaşın. Birden fazla modül RAM kullanıyorsanız hepsi için yapın bunu.

Burada ikisi de aynı görünüyor ama iki tane tekli RAM'i beraber kullanmanız biraz şüphe uyandırıcı. Çorba RAM olabilir. Birisini çıkarıp sistemi bir süre tek RAM ile kullanır mısınız? Durum hakkında bizi bilgilendirmeyi unutmayın.

Burada ikisi de aynı görünüyor ama iki tane tekli RAM'i beraber kullanmanız biraz şüphe uyandırıcı. Çorba RAM olabilir. Birisini çıkarıp sistemi bir süre tek RAM ile kullanır mısınız? Durum hakkında bizi bilgilendirmeyi unutmayın.
Bilgisayar dondu bir şeye tıklayamıyorum mouse arada donmaya başladı.
Ramden kaynaklı mı sizce bu da?
Bir kaç gündür donuyo mouse bazen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı