Pahalılık nereye kadar gider?

Yurt dışına bakıp ağlamak hiçbir zaman çözüm olmadı. Türk insanının ayaklanması gerekiyor. Kimse bir şey yapmazsa hiçbir şey gelişmez ve çözüme kavuşmaz. İnsanlar artık depresyonda, kimse birbirinin yüzüne bakamıyor. Ben markete her girdiğimde 3-5 liralık bir ürüne her hafta zam geldiğinde üzülüyorum doğal olarak. Çöküşün eşiğinde değiliz bildiğin çöktük. Düzeltmek için iyimser olmamız ve çok çalışmamız gerekiyor bu ülke için.
Hatta geçenlerde komik bir yoruma rastlamıştım, "türkler olmasaydı Türkiye daha iyi bir durumda olurdu" şeklinde bir yorumdu. Her ne kadar geyik bir yorum olsa da bazen düşündüğüm oluyor.
Şartlar her ne kadar yetersiz olsa da kendi hayatını devam ettirmen lazım. Ben şu an bu yorumu yazarken bile kullandığım interneti babam ödüyor. Yarın bir gün annem babam olmayacak ve kendi işimi kurmam gerekecek. Açıktan okuyorum, boş zamanlarımda iş arıyorum ve bu hiçbir fayda etmiyor. Part-time işler en fazla benim karnımı doyuruyor. Şimdiden para biriktirmeye başlayın.
Makine veya yazılım okuyun kendinizi kurtarın arkadaşlar.
Hocam en ufak bir ayaklanmada direkt fetöcü diye içeri atarlar ayaklanan herkesi insanlar korkuyor.
 
Öldüğümüz zaman, ahirette yurtdışındaki yaşayanlarla aynı koşulda değerlendirilmemeliyiz bence. Ne bileyim belki sevap primi ya da yıpranma payı felan olmalı değil mi?
 
Düşünsenize böyle bir hayal edin bakayım. İnsanlar tek çareyi yurt dışı görüyor Z kuşağının büyük bir kısmı yurt dışına dağılıyor falan ülke bomboş kalıyor neredeyse ama gittiğimiz ülkelerde yine aynı duruma düşüyor falan. Her şeyi zaman gösterir her şeyin ilacı zamandır ama halk'ın aklı başına gelmedikçe ilaç dediğimiz zaman'da derman olmaz bize... Her şeyi ilerleyen zamanlarda göreceğiz belki daha kötüye belki çok çok daha iyiye gideceğiz Z kuşağı yenilikçi olduğu için ilerisi parlak görünüyor bence umarımda öyle olur bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz işte. 60 yaşına kadar zar zor çalışıyorsun kutu gibi bir evde yaşıyorsun ondan sonra 60 yaşından sonra emeklilik onun ile birlikte sağlık problemi + yine ev geçindirme geçim derdi öyle de göçüp gitmek falan aslında tarihe bakıldığı zaman bu coğrafya'a bilhassa olan bir şey bu neyse Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hayırlı geceler dostlar umutlarınızı kaybetmeyin.
 

Geri
Yukarı