Türkiye'deki pahalılık

Bu ülkeden hiçbir şey olmaz. Tepki getirsen bile değişecek bir şey yok. İmkanı olan herkes yurt dışına kaçsın, en azından kendi hayatınızı ve bir sonraki nesili kurtarmış olursunuz. Benimde şurda birkaç senem kaldı, iple çekiyorum resmen o anın gelmesini. Allah yardımcıımız olsun.

Bu ülkeden hiçbir şey olmaz. Tepki getirsen bile değişecek bir şey yok. İmkanı olan herkes yurt dışına kaçsın, en azından kendi hayatınızı ve bir sonraki nesili kurtarmış olursunuz. Benimde şurda birkaç senem kaldı, iple çekiyorum resmen o anın gelmesini. Allah yardımcıımız olsun.
Her ne kadar "Amerika teröristi!" diyerek ülkenin güzel olduğunu söylemek istesem de yapamam. Haklısın.

Desteklemiyor. Halk bildiğin kör olmuş. Bu konu ile ilgili sokakta geçen birine anlatsan hain damgası yiyorsunuz.
Zaten bunu son olaylarda gördük. Haklı öğrencilerin protestosu bile hain damgası yedi. Bu ülkede bu kafayla bu cahillik bitmez.

Karışıklık olmasın dünkü olaydan bahsetmiyorum, öğrencilerin eylemini fırsat bilen 3-5 teröristin işin içine girmesinden bahsetmiyorum.

Zaten bunu son olaylarda gördük. Haklı öğrencilerin protestosu bile hain damgası yedi. Bu ülkede bu kafayla bu cahillik bitmez.

Karışıklık olmasın dünkü olaydan bahsetmiyorum, öğrencilerin eylemini fırsat bilen 3-5 teröristin işin içine girmesinden bahsetmiyorum.
Benim bildiğim öğrenciler haksız atamaya karşı çıkıyorlardı haklı olarak. Sonra birileri Kabe resmini yere atmış yanlış bilmiyorsam. Gerçi onlar öğrenci değil bence ama. Ne dediler ki öğrencilere? Haklarını korudukları için yine mi terörist dediler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı