LuciFeriaNx
Hectopat
Hiç insanların adalet arayışını okumadınız değil mi? Siz pek de konuya hakim gibi durmuyorsunuz. Kur farkını vermek gibi bir durumu hiçbir yerde görmedim. Ve pek iade yapan biri gibi de durmuyorsunuz. Amazon, Hepsiburada ve Trendyol'un direkt satıcısı olduğu ürünler hariç sorun yaşanması muhtemeldir. Bizzat yaşadığım şeyi bana öyle bir şey olamaz diyerek karşılık veriyorsunuz. Bir tane emsal karar gösteremezsiniz. 1. katımızda avukatlık ofisi bulunuyor ve bize olmadığını söylediler. Ya başlarından savdılar ki sanmam ya da siz baya rahat sallıyorsunuz. Polyanacılıktan başka bir şey değil sizin yaptığınız. Ülkede neler neler yasak ama yapılıyor HUKUK çerçevesi içerisinde.
Kur farkı ve enflasyon farkı birbiriyle bağlantılı olmakla ayrı şeylerdir. Öncelikle kur farkının ne olduğunu, sonrasında ise enflasyonun ne olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim.
Sorunu her yerde her zaman yaşayabilirsiniz ve yaşıyorsunuz da. Benim neden iade, değişim yapamayacağımı düşündüğünüzü de anlayabilmiş değilim. Ülkedeki her bir birey gibi benim de tüketici olarak yaptığım veya ileride yapacağım işlemler olabilir. Konuya hakim olmadığım noktasındaki yargınızı ise yine nasıl oluşturduğunuzu anlayabilmiş değilim. Bu konulardaki bilgimin Türkiye genelindeki insanlara göre çok daha fazla olduğunu iddia edebilirim.
Emsal karar olsa da burada göstermem hiçbir şekilde. Bu da benim mesleğim ve meslek icabı bilgilerimi sınırlı olarak paylaşmayı tercih ediyorum. Yukarıda vermiş olduğum örneği alıp avukatlık ofisinize sorup olup olmadığını teyit edin bakalım. Mesela kendilerine munzam zararı sorun. Menfi ve müspet zararı sorun. Sizi bilgilendirsinler. Siz insanlara yardım ettiğim için neden bana bu kadar bilendiniz anlayabilmiş değilim.
Sorunu her yerde her zaman yaşayabilirsiniz ve yaşıyorsunuz da. Benim neden iade, değişim yapamayacağımı düşündüğünüzü de anlayabilmiş değilim. Ülkedeki her bir birey gibi benim de tüketici olarak yaptığım veya ileride yapacağım işlemler olabilir. Konuya hakim olmadığım noktasındaki yargınızı ise yine nasıl oluşturduğunuzu anlayabilmiş değilim. Bu konulardaki bilgimin Türkiye genelindeki insanlara göre çok daha fazla olduğunu iddia edebilirim.
Emsal karar olsa da burada göstermem hiçbir şekilde. Bu da benim mesleğim ve meslek icabı bilgilerimi sınırlı olarak paylaşmayı tercih ediyorum. Yukarıda vermiş olduğum örneği alıp avukatlık ofisinize sorup olup olmadığını teyit edin bakalım. Mesela kendilerine munzam zararı sorun. Menfi ve müspet zararı sorun. Sizi bilgilendirsinler. Siz insanlara yardım ettiğim için neden bana bu kadar bilendiniz anlayabilmiş değilim.