Paketli protein tozu ile kiloluk arasında fark var mı?

abdurahman55

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2400 gram tozun 40 gramında 23 gr protein var. 72 paket 2376 gram tozun 33 gramında 24 gr protein var. Yani ilkinde toplam 1380 ikincisinde 1728 gr protein var. 2. daha mantıklı değil mi?

1.

2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar çok arttı idarelik alınır.
İdarelik değil. Bu gibi sahte markaların dediği değerler yalan, verdiği belgeler de yalan. Sana protein tozu diye bildiğin normal toz satıyor. Şaban'ın uyuşturucu yerine karbonhidrat satması gibi.

@emircanunlts neden "Beğenmedim" reaksiyonu verdiniz hocam?

Son düzenleme:
Nereden biliyorsun hocam değerlerin yalan olduğunu hammaddesi kötü olduğunu?
adamın beğenmedim reaksiyonu atma sebebi zaten yukarıda yazıyor.

Nereden biliyorsun hocam değerlerin yalan olduğunu hammaddesi kötü olduğunu?
adamın beğenmedim reaksiyonu atma sebebi zaten yukarıda yazıyor.
Arkadaşım bu fiyata bunu veremez, imkansız. Daha çıkalı 6-8 ay olan bu marka böyle bir marka bu fiyata bu kalitede ve bu fazlalıkta ürün satsa çoktan batmıştı.

Bu firma da protein tozu yapacak ekipmana sahipler mi, gerekli yatırımı yapmışlar mı belli değil. Üretiyorlarsa da ne şartlarda üretildiği belli değil.

Gösterdikleri yer ise ufak bir sanayi sitesinde yer alıyor ve içerisi hakkında en ufak bilgi yok çünkü fotoğraf konulmamış. Ayrıca protein tozu için gösterdiği 6 belgenin tamamının da süresi 2 ay önce bitmiş, belgeler sahte yani photoshop da olabilir.

Laboratuvar testini göremedim, görmüş isen atar mısın? @emircanunlts

Yani bir dönem ülkemize sadece ithal olarak protein tozu gelmekteydi, her köşe başında spor salonları açılınca bu gibi bir sürü marka türedi. Sponsorluklar ile ve cazip fiyatlarla kendilerine güven verdirttiler fakat yarardan çok zarara sebep olan ürünler satmaktadırlar. Bir ara ise yapılan baskınlar ile kaçak getirilen veya merdiven altı üretim yapılan protein tozları buldular.

Diyeceğim şu ki bana hiç güvenilir gelmedi. Aşağıya da 2 adet örnek resim bırakıyorum baskınlarda yakalanan bunun gibi markaların tozlarını.

Tarihi geçmiş sertifikalar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…