Bu tür markaların ucuz olmasının sebebi, düşük protein oranıdır. Örneğin Supplementler'in protein tozu %70-75 oranında protein içerirken, bu tür ürünler %50-70 arasında protein içerir ve bazıları laktoz içerir. Ürünleri ucuz yapan şeyler bunlardır. Bu tür ürünlere "Eco Whey" denilir.
15-20 senedir Ronnie Coleman ürünlerini üreten kişiye güvenmiyorsanız, o sizin kararınızdır. Ben şahsen markayı kullandım ve memnun kaldım.
Öncelikle fotoğrafını attığın yer, protein tozu üreten bir yer değil Supplement satan bir bayi. Sağda BigJoy Gainer, solda West Nutrition ve Dynamic Nutrition gibi ürünler var. Kısacası, fotoğraf, protein üretilen yer değil supplement satılan bir bayii. Soldaki protein tozu resmini de anlamadım. Normal protein tozu?
Sertifikaların tarihi mi geçmiş
. Bu sertifikalar, güvenilir ve insan sağlığına uygun ürün üreten bütün markaların alması gereken sertifikalardır. Bunların tarihi geçmez. Bu sertifikalar, markanın güvenilir olduğunu gösterir.
"ISO 22716, kozmetik üretimi endüstrisi için uluslararası bir iyi üretim uygulamaları (GMP) standardıdır ve nihai kozmetik ürünleri üreten bir tesiste GMP başvurusu yapmak için temel prensipleri açıklar."
Labotuvar testi sonuçlarını veren marka şu ana kadar hiç görmedim. Markayla kişisel olarak konuşup, öyle almanız gerekiyor. Sizin bahsettiğiniz dandik markalar, sertifikası bile olmayan merdiven altı üretim yapan yerler. Run Nutrition öyle bir yer değil. Forum üzerinde öyle bir marka paylaşılırsa, alınmaması gerektiğini söylüyorum zaten.