Pakistan'da 6.5 büyüklüğünde deprem oldu

Evet, Pakistan'da deprem olması üzücü bir durum. Pakistanlıları da sevmeyebilirsiniz, fakat insan oldukları için, can taşıdıkları için saygı duymak zorundasınız. Yangın olduğunda, deprem olduğunda nasıl ki diğer ülkelerin yardımına ihtiyaç duyuyorsak onların da bizim yardımımıza ihtiyacı olabilir. Bu devletler arası siyasetten çok daha farklı bir mevzudur.
 
Hocam bana kalırsa herkes üzülmek zorunda değil daha kendi yaralarımızı saramamışken başkasının yarasına merhem olmaya çalışmakda luzüm yok üzülürsünüz ona bir şey diyemem.
Tabiiki de ilk ülkemizi düşüneceğiz, fakat insanlar bunu görüp iyi oldu diyorlar.
 
Hocam bana kalırsa herkes üzülmek zorunda değil daha kendi yaralarımızı saramamışken başkasının yarasına merhem olmaya çalışmakda luzüm yok siz üzülürsünüz ona bir şey diyemem.

Bu söylediğini bizdeki depremde herhangi bir ülkeden bir yabancı söylese her türlü değerine küfür edilirdi. Heleki ünlüyse daha fazla linç edilirdi. Üzülmek zorunda değilsiniz de bana ne demekte saçmalık. Depremin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
 
Pakistanlılar da binaların temelini sağlamlaştırmak için bol bol dua etmişler anlaşılan. İslam ülkeleri bir Japonya kadar olamadı insana İslamda verilen değer büyük, Arap toplumlarda paranın değeri insanın değerini geçiyor.

Neyse bu sebepten dolar daha da yükselir zaten.

Uzman ekonomist misin yahu arkadaş bize de anlat kaça çıkacağını :D

Bize ne arkadaş ülkemde olmamış ya. Ben kendime Müslüman'ım.

Ülkende olmuyorsa endişelenmeyecek olmanı gerektirmiyor ya gördük ülkende olunca yaşanan kaosu ders çıkaracaksınız ders!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı