Palit 3070 alınır mı?

Siteye güvenebilirsiniz. Cuma günü aynı kartı aldım ben, hatta evime çok yakın olduğu için siparişi internetten verip, yerlerine gidip aldım. Bu arada firmayı da inceleme fırsatım oldu, baya bir çalışanları var. İşlemci olarak da 3700X kullanıyorum, anakartım da sizinkiyle aynı. 2K’da şimdilik güzel gidiyor fakat Nvidia cephesinden yeni bir sürücü gelmesi gerekiyor.
Bende karttan oldukça memnunum şuanlık, 2K monitör almak için şuanki monitörümü satıp üstüne para eklemeyi düşünüyorum bende. Sürücü konusunda ise haklısınız.

İyi forumlar, Palit 3070 almayı düşünüyorum, ileriye dönük bir sıkıntı çıkartır mı? Daha önce adını duymadığım bir marka ve GameGaraj isimli bir sitede satılıyor. Daha önce bu siteyi hiç duymadım. 7.000 lira fiyat biçmişler. Sizce bu ürünü almalıyı mıyım? Eğer alırsam bunun içinde bana işlemci önerebilirseniz sevinirim. İşlemci için bütcem 3.500 liraya kadar zorlayabilirim.

Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende karttan oldukça memnunum şuanlık, 2K monitör almak için şuanki monitörümü satıp üstüne para eklemeyi düşünüyorum bende. Sürücü konusunda ise haklısınız.
Hala memnun musun ?
İyi forumlar, Palit 3070 almayı düşünüyorum, ileriye dönük bir sıkıntı çıkartır mı? Daha önce adını duymadığım bir marka ve GameGaraj isimli bir sitede satılıyor. Daha önce bu siteyi hiç duymadım. 7.000 lira fiyat biçmişler. Sizce bu ürünü almalıyı mıyım? Eğer alırsam bunun içinde bana işlemci önerebilirseniz sevinirim. İşlemci için bütcem 3.500 liraya kadar zorlayabilirim.

Anakart modelim: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
Aldın mı memnun musun

Hala memnun musun ?

Aldın mı memnun musun
Fazlasıyla memnunum, bir sürü farklı oyun oynadım fakat daha 65 derecenin üstünü görmedim. Gerçekten 3070ler çok performanslı çalışıyor. Fakat şuan piyasa gerçekten çok kötü durumda. Ben aldığımda 7100 liraya almıştım şuan 10 bin altı yok, 10 bin liraya bile bulamıyorsun bazen.

Fazlasıyla memnunum, bir sürü farklı oyun oynadım fakat daha 65 derecenin üstünü görmedim. Gerçekten 3070'ler çok performanslı çalışıyor. Fakat şu an piyasa gerçekten çok kötü durumda. Ben aldığımda 7100 liraya almıştım şu an 10 bin altı yok, 10 bin liraya bile bulamıyorsun bazen.

Ben hiçbir sitede fiyat göremiyorum ya nerede var ki.

Fazlasıyla memnunum, bir sürü farklı oyun oynadım fakat daha 65 derecenin üstünü görmedim. Gerçekten 3070ler çok performanslı çalışıyor. Fakat şuan piyasa gerçekten çok kötü durumda. Ben aldığımda 7100 liraya almıştım şuan 10 bin altı yok, 10 bin liraya bile bulamıyorsun bazen.
Sizceki model Gamerock mu Gaming Pro mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı