Palit, Gainward ve PNY nasıl firma?

mcOffie

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.

Palit, Gainward, PNY markası bu aralar TR'de daha fazla satılıyor. Tıpkı ABD'deki gibi bu markaların ürünleri acaba nasıl?

Gainward ve Palit yazılmış. PNY, Nvidia'nın quadro serisi kartlarını üretmeye layık olan üç beş şirketten biridir. Genel olarak hedef kitlesi enterprise olsa da giriş seviyesi ürünler de üretirler, muhtemelen senin her yerde gördüğün CS900 gibi.

Palit'in 3070 GameRock'u ASUS TUF 3070'den daha iyi soğutuyor ve PNY'nin.

Gainward ve Palit yazılmış. PNY, NVIDIA'nın Quadro serisi kartlarını üretmeye layık olan üç beş şirketten biridir. Genel olarak hedef kitlesi Enterprise olsa da giriş seviyesi ürünler de üretirler, muhtemelen senin her yerde gördüğün CS900 gibi.

Aynen öyle yapıyolar artık biraz bakındım aslında köklü firmalar menşei ABD.

Palit'in 3070 GameRock'u ASUS TUF 3070'den daha iyi soğutuyor ve PNY'nin.

Aynen öyle yapıyolar artık biraz bakındım aslında köklü firmalar menşei ABD.
Dediğim gibi kötü değil, biri diğerinin yan markası, diğer ikisi de sektördeki köklü firmalar.
Marka bilinmez bir şey olmadığı sürece bunları sallamanın pek lüzumu yok bence, iyi çalışanı al geç bence:D

Dediğim gibi kötü değil, biri diğerinin yan markası, diğer ikisi de sektördeki köklü firmalar.
Marka bilinmez bir şey olmadığı sürece bunları sallamanın pek lüzumu yok bence, iyi çalışanı al geç bence:D
Çok haklısınız :) Hocam dün 3070ti aldım söylemesi ayıp.
boşta 30 derece yükte 64 kasa içi, uzay sistemde furmark 58 derecede kaldı 1920x1080 stress test de , Msı gamingtrio model veya TUF seri 3000 kartlar denemişken Gainward alırken korktum ama şu an bu beni çok memnun etti iyi ki almışım dedim.

Çok haklısınız :) Hocam dün 3070ti aldım söylemesi ayıp.
boşta 30 derece yükte 64 kasa içi, uzay sistemde furmark 58 derecede kaldı 1920x1080 stress test de , Msı gamingtrio model veya TUF seri 3000 kartlar denemişken Gainward alırken korktum ama şu an bu beni çok memnun etti iyi ki almışım dedim.
Hayrını görün hocam hayırlı olsun. Öcü değil haliyle :D

Palit ve Gainward aynı firma daha doğrusu Gainward Palit'iin alt markası ürünleri Palit'in fabrikasından çıkıyor sadece ufak tefek farklılıklar var dikkatlice incelerseniz bir çok şey Palit ile aynı olduğunu görürsünüz, iki firmada uzun yıllardır GPU sektöründe olan firmalar yani güvenebilirsiniz.

PNY ise ülkemizde ve dünya da son kullanıcı ürünleri 3 yıldır duyuluyor daha önceden son kullanıcı ürünlerinden çok kurumsal ürünler odaklıydı misal NVIDIA'nın Quadro serisi kartlarını üretiyordu bunlar oyun falan değil iş için serverlarda veya başka platformlarda kullanılan kartlar Piyasa'da çok az PNY marka GTX grafik kartı bulunurdu şimdi RTX 2000 serisi ve sonrası bu tarafa da odaklandı.

Bu 3 firma GPU sektöründe bilindik markalardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı