Elektronik Palit Gamerock OC RTX 4080 ₺29.011

Fan sesi ne durumda hocam?
Dürüst olmam gerekirse ekran kartının fan sesini duyamıyorum ben çünkü işlemciyi soğutmak için çalışan toplam 10 tane fanın sesinden ekran kartının sesi duyulmuyor :D Fakat furmarkta tüm fanlar düşük ayarda yani sessiz çalışırken test etmiştim rahatsız edici bir fan sesi olmadığını söyleyebilirim.

Yakın zamanda RTX 4080 alacaktım araştırırken karşıma çıktı. Piyasadaki en F/P RTX 4080 modeli olabilir. Kargoyla beraber ₺29.011 oluyor ama EFT ile. Kredi kartıyla alımlarda komisyondan dolayı ₺29.489 oluyor. Belki @jumbum Technopat’a özel bir şeyler yapar.
Diğer sitelerde en ucuzu sırasıyla inventus; ₺29.897 ve hepsiburada: ₺29.999 şeklinde.
Bu üründe esneme payı %0 Ancak örgütlenip 10 adete çıkarsak iyi bir teklif alırız :)

En sevdiğim model. Cidden çok güzel bir tasarımı var. Ama bilin bakalım ne yok.

Benim afacana suçüstü :D
Ekran Alıntısı21.PNG

Hocam ekran kartı ağır mı? O küçücük şey desteklemeye yetecek gibi durmuyor çünkü. 😃

Yok yok sağlam bir şey o kartın üstüne vidalanıyor zaten ve 10 kiloya yakına ağırlığı taşır belki daha bile fazlasını Palit'in orijinal apatarı zaten kutunun içinde çıkan garanti kapsamında bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı