İnceleme Palit GameRock RTX 3090

Henüz hiçbir ürününü kullanmadığım için pek güvenemeyeceğim bir marka olarak bakıyordum. Bir daha sistem dizeceğimde seçeneklerimden biri olacak. Tasarımdan anladığım kadarıyla ROG serisi muadili. Sıradan bir ürün olmadığı çok belli.
Çok yakışıklı görünüyor. Güle güle kullanın. İncelemeyi de ilgi çekici ve başarılı şekilde yazmışsınız. Elinize sağlık.
Riser ile kullanabilmek için dikey genişleme yuvası gerekiyor değil mi? Her kasayla olacak iş değil sanırım? @ArdaStrix

Öncelikle teşekkür ederim. Riser işi biraz sıkıntılı. Sistem montajımı ilk yaptığımda takmayı becerememiştim. Riser için özel yuva olmasına rağmen.
Ekran kartını sök tak yapa yapa 7-8. seferde ancak başarabilmişimdir.
Benim kasada ekran kartı riserli bir şekilde iki tarafa takılabiliyor. Yeşil ile işaretlediğim alana takmak için, riserle beraber kendi kitide lazım. Kırmızı ile işaretlediğim yere direkt kit gerekmeksizin riser kablosuyla takılabilir.
Yani sorunuza gelirsek o yeşil taraftaki ekran kartını takmayı engelleyen bölümü sökerseniz takabilme ihtimaliniz var.

Yeşil ile işaretlediğim yere takarsanız kart biraz daha geride durur ama kiti de almanız için ekstra maliyet gerekir.
Yeşil ile işaretlediğim yere takılırsa:

Kırmızı ile işaretlediğim yere takılırsa:

Güzel inceleme hocam. Güle güle kullanın. Darısı başımıza
Teşekkür ederim.

Çok güzel anlatmışsınız valla. Çok teşekkür ederim.

Passmark puanı düşük çıkmış ,o puanı rtx 3060 ti filan alıyor,

İşte eski Amiral Gemisi. Güzel inceleme olmuş. Kart şahane duruyor.

Öncelikle çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Acaba sıcaklık ın yanındaki yüzdelik fan hızı mıdır test videolarındaki.

Öncelikle çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Acaba sıcaklık ın yanındaki yüzdelik fan hızı mıdır test videolarındaki.
Fan hızını göstermeyi aktif etmemiştim. Muhtemelen kullanma oranı, onun yanındaki de watt değeri.

Reis konuyla alakasız ama RDR2 de türkçe yamayı nerden buldun öğrenebilir miyim çok hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…