Palit GeForce GTX 960 JetStream 4GB modelini duyurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
96a.jpg
96b.jpg
96c.jpg
96d.jpg

Kart çok asil duruyor. Ve de MSI'ın tasarımının biraz daha sert şekline benziyor :)

Evga ftw ve kıngpın haricinde alınmaz.
Bu sözden anlamanız gereken buydu;
Biliyorum Classified diye bir seri olduğunu ama gerek soğutması gerek performansı açısında vasat. Aynı fiyata Msi varken yanına bile yaklaşılmaz.

Daha Türkiye'ye gelmemis Markayi neden asagliyorsunuz ? Benchmark varmi YOK. Ben mesela Palit bir marka kullaniyorum ve sizin yazdiginiz yorumlardan hic biri degil. Ilk önce evet sicaklanan bir kart ama o kadar'da degil. ikinci ise daha su ana kadar gördügüm en iyi kart diyebillirim ASUS veya MSI'yi savunucaksiniz veya benchmark felan göstereceksiniz ama hic bir anlami yok kullandiniz mi karti? YOK o yüzden bu kadar ön yargili olmamalisiniz!

Internet herzaman dogruyu söylermi? HAYIR!

Bu sözden anlamanız gereken buydu;
Biliyorum Classified diye bir seri olduğunu ama gerek soğutması gerek performansı açısında vasat. Aynı fiyata Msi varken yanına bile yaklaşılmaz.
Classified mi vasat? Kullandın mı? Nasıl kanıtlarsın MSI karşısında ezildiğini?

Palit' i kötülüyorsunuzya Nvidia' nın en büyük ciro payını taşıyan şirketlerden biri. Bence adamlar tam bir fiyat-performans ürünü yapmış alınabilir kart. Şöyle söyleyeyim sizin gibi yeniler Palit' i çok iyi bilmez, sizin bildiğiniz Asus, Msi vs. yani tüm her şey bunlardan ibaret değil.

Eger Palit Türkiye'ye gelseydi, bana göre kesinlikle herkes Palit ekran karti alirdi. ASUS, MSI, EVGA vs. sizin bildiginiz sadece bu markalar ve su anda Almanya'da oturuyorum. Her hazir PC Palit ekran karti kullaniyor hatta reklamlarini bile yapiyorlar. Sizin dediginiz gibi igrenc bir marka degil.

Classified'in kalitesini size @Oğuzhan Yıldırım anlatacaktır. Kendisi kullanmştı ve çok memnun kaldığını söylemişti.
Msi kullanıp memnun kalan binleri de araştırıp bulabilirsin. Evga Classified kalitesiz veya kötü değil ama aynı fiyata daha iyisi varken almak mantıklı değil.

Msi kullanıp memnun kalan binleri de araştırıp bulabilirsin. Evga Classified kalitesiz veya kötü değil ama aynı fiyata daha iyisi varken almak mantıklı değil.
MSI'ı ben kötülemedim. Sen Classified'i kötülüyorsun, bir de onu kullanan biri ağzından dinleyelim kalitesini. MSI tabii ki çok iyi bir marka.

Biliyorum Classified diye bir seri olduğunu ama gerek soğutması gerek performansı açısında vasat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı