Kart çok asil duruyor. Ve de MSI'ın tasarımının biraz daha sert şekline benziyor
Kalitesiz ve kötü değil. Ama vasat, değil mi? Vasat kelimesinin anlamı nedir? Classifiedi bari Matrix le falan karşılaştır. Ben Classified değil, Superclocked 980 kullandım, gayet iyi.Msi kullanıp memnun kalan binleri de araştırıp bulabilirsin. Evga Classified kalitesiz veya kötü değil ama aynı fiyata daha iyisi varken almak mantıklı değil.
Vasat kelimesi orta yani ortalama demek. Biraz araştırıp öyle savunma yapın bari ya da kitap falan okuyun. Yorumda biraz da acımasız olabilir kabul ama beni ne kadar tanıyorsunuz da böyle bir yargıya vardınız anlamadım. Yaşınıza veriyorum.Kalitesiz ve kötü değil. Ama vasat, değil mi? Vasat kelimesinin anlamı nedir? Classifiedi bari Matrix le falan karşılaştır. Ben Classified değil, Superclocked 980 kullandım, gayet iyi.
Size kalsa NZXT de çöp gibi marka. Cooler Master en iyisi, çünki Türkiyede var, technopat da üzerine sistem kurmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.