Palit GTX 1660 Super alınır mı?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Palit markasını iyi bir marka olarak duydum ancak kullanan veya daha iyi bilenler varsa yardımcı olabilirler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda iyi sıcaklık değerlerine sahip. Senin kasa da mesh iyi bir ikili olurlar gibi duruyor. Ben kullanmadım ama başarılı bir kart gibi duruyor.

Hocam, Palit eski ve sağlam bir markadır. Alınır.

Hocam, Palit eski ve sağlam bir markadır. Alınır.
Aslında modele göre yargı yapmak daha iyi olur hocam. Evet Palit eski ve bilenen bir marka ama bu seride bocalamış olabilir. Asus markasının bocaladığı bir seri mesela:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VRM sayısından kısılımış ve arka plakası plastik olduğundan hiçbir işlevselliği olmayan karttır. Bu kart referans olarak 4 VRM+ 2 Memory Controller olarak geliyor. Oysa Palit modelinde 3 VRM+ 2 Memory Controller olarak geliyor. Normalde VRM sayısının 4 ve üstü olması gerekirken 3 hiç olmamış. INNO3D'nin modeline bakabilirsiniz?

VRM sayısından kısılımış ve arka plakası plastik olduğundan hiçbir işlevselliği olmayan karttır. Bu kart referans olarak 4 VRM+ 2 Memory Controller olarak geliyor. Oysa Palit modelinde 3 VRM+ 2 Memory Controller olarak geliyor. Normalde VRM sayısının 4 ve üstü olması gerekirken 3 hiç olmamış. INNO3D'nin modeline bakabilirsiniz?
1 VRM eksikliği çok fark yaratır mı? Çünkü en yakın fiyatlı başka bir marka ürünü 150 TL.

1 VRM eksikliği çok fark yaratır mı? Çünkü en yakın fiyatlı başka bir marka ürünü 150 TL.

Ne kadar çok, o kadar iyi. VRM sayısı arttıkça, her bir VRM'ye binen yük azalacaktır. Bu nedenle kartın ömrü daha uzun olacaktır. Model olarak önerilerim;

Ne kadar çok, o kadar iyi. VRM sayısı arttıkça, her bir VRM'ye binen yük azalacaktır. Bu nedenle kartın ömrü daha uzun olacaktır. Model olarak önerilerim;

Hocam ben de 1660 Super düşünüyorum da Gigabyte'ın 2 fanlı modeli ile Asus Dual Evo hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Birisi 2049, diğeri 2124 lira şu anda. Alınır mı sizce?

Hocam ben de 1660 Super düşünüyorum da Gigabyte'ın 2 fanlı modeli ile ASUS Dual Evo hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Birisi 2049, diğeri 2124 lira şu anda. Alınır mı sizce?

Bu iki model arasından ASUS Dual Evo daha mantıklı bir seçim olur. Bu seçenekler dışında üstteki önerdiklerimde iyi modellerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı