Bugün planladığım sisteme kavuştum fakat oyunlarda 85 dereceye çıkıyor sebepsiz.
İlk MSI Afterburner'lı olan fotoğraf Mount and Blade II: Bannerlord'da sadece köyde beklerken ulaşılan sıcaklık.
Diğer fotoğrafta Rocket League'de sadece menüde beklerken ulaşılan sıcaklık.
Kardeşim 2070 ekran kartı almışsın kasa kapağı niye açıyorsun o ekran kartı oyuncak mı? Son model o ısınmaz öyle şeylerden kasa kapağı bilmem ne bundan 15 sene önce açıyorduk Yazdıklarımı oku diğer oyunlarda nasıl ona bak.
Kardeşim 2070 ekran kartı almışsın kasa kapağı niye açıyorsun o ekran kartı oyuncak mı? Son model o ısınmaz öyle şeylerden kasa kapağı bilmem ne bundan 15 sene önce açıyorduk Yazdıklarımı oku diğer oyunlarda nasıl ona bak.
FreeSync G-Sync gibi teknolojiler kullanıyorsan normal değerler olabilir. Mesela benim MSI laptop diğer oyunlarda sorun yokken Skyrim noline oyununda 85 dereceye çıkıyor ayarları düşürüp oynuyorum ki çok ısınmasın. Sende öyle yap kartı zorlama.
Sorduğun soru çok karışık diğer oyunlarda nasıl bunuda denemen lazım ve Windows orijinal mi, güncel mi gibi bir sürü sorun olabilir. Belki formata iihtiyacın var ayrıntılı konuş yardımcı olalım. Ancak bazı oyyunlarda sebepsiz bu böyledir Tomb Raider oyunuda çok zorlar ekran kartını mesela orta ayarlarda oyna sende.
O PC 16 BG RAM olmalı sen 8 niye takmışsın onu anlamadım 8 GB ona baston olmaz 16 GB yapman şart. Verim alamazsın. 2070 kendi 8 GB VRAM. Ekran kartın çok düşük.
Herhangi bir video var mı? Ne aratarak bulabilirim?
Rocket League'de FPS sabitlemeyince 85 derece, 144'e sabitleyince 70 dereceye düştü. Geçici bi çözüm ama umarım bu problem sorun yaratmaz.
Herhangi bir video var mı? Ne aratarak bulabilirim?
Rocket League'de FPS sabitlemeyince 85 derece, 144'e sabitleyince 70 dereceye düştü. Geçici bi çözüm ama umarım bu problem sorun yaratmaz.