Bugün planladığım sisteme kavuştum fakat oyunlarda 85 dereceye çıkıyor sebepsiz.
İlk MSI Afterburner'lı olan fotoğraf Mount and Blade II: Bannerlord'da sadece köyde beklerken ulaşılan sıcaklık.
Diğer fotoğrafta Rocket League'de sadece menüde beklerken ulaşılan sıcaklık.
MSI Afterburner yüklü fakat hangi ayarı değiştireceğim vs. bilmiyorum. Kasa GameGaraj'ın kendi logosu bulunan bir kasası o yüzden modelini vs. bilmiyorum.
Hocam kasanız mesh yapıda. Mesh yapıdaki kasaya göre ekran kartı sıcaklığı çok fazla geldi bana.
MSI Afterburner programı ile fan ayarı yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam kasanız mesh yapıda. Mesh yapıdaki kasaya göre ekran kartı sıcaklığı çok fazla geldi bana.
Hocam yukarıdaki ayarlar sadece örnek. FurMark programı ile ekran kartınızı yüke sokun. Yüke girdikten sonra ekran kartı sıcaklıklarına bakarak fan ayarlarını yapabilirsiniz.
Hocam yukarıdaki ayarlar sadece örnek. FurMark programı ile ekran kartınızı yüke sokun. Yüke girdikten sonra ekran kartı sıcaklıklarına bakarak fan ayarlarını yapabilirsiniz.
Arkadaşlar çok garip bir şey fark ettim. Oyunlarda kenar yumuşatmayı düşürünce derecede 70lere düşüyor, Rocket Leaguede 60 derecelere kadar düştü, Squad'ta 70 derecelere düştü garip bi durum ama işe yarıyor kenar yumuşatmayı kapatmak