- Makaleler
- 1
Palit'i 2008 ile 2013 yılları arasında kullandım. Güncel serileri uzun süredir takip etmiyorum.Bu markanın hangi serilerinin soğutması iyi acaba? Bir arkadaşıma bakacağız.
Palit'i 2008 ile 2013 yılları arasında kullandım. Güncel serileri uzun süredir takip etmiyorum.Bu markanın hangi serilerinin soğutması iyi acaba? Bir arkadaşıma bakacağız.
Teşekkür ederim. Elime ulaştığı zaman görüşlerimi paylaşacağım.Hayırlı olsun şimdiden. Deneyimlerini ve incelemesini bekliyoruz. Tercih etmek isteyenlere de kılavuz olmuş olursunuz.![]()
Bütün ayarlar ultra 1080p. Ortalama 30dk civarı test ettim oyunları. AMD kartımda 87-88 olurken RDR2'de bu kartla en fazla 72 olup tekrar 71-70 civarına düştü.Hayırlı olsun. Ayarlar hepsi ultra mı? Kaç dk test ettiniz?
Sesli çalışma durumu nasıl hocam?Bütün ayarlar ultra 1080p. Ortalama 30dk civarı test ettim oyunları. AMD kartımda 87-88 olurken RDR2'de bu kartla en fazla 72 olup tekrar 71-70 civarına düştü.
Kartın sesi duyulmuyor. Kasa fanlarının sesi var sadece. AMD'den sonra gerçekten farkı hissettim. Duvar ısınıyordu AMD kart kullanırken. Sıcak havayı üflüyordu dışarı. Bu kart serin, sessiz ve stabil. Markayı pek bilmiyordum ama üzmez.Sesli çalışma durumu nasıl hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.