İnceleme Palit RTX 4070 Dual

5070 demek istedim hocam.

Haaa evet aklımda öyle bir düşünce vardı hocam ama daha geçen ay topladım PC'yi sıkıntılar çıktı geri göndereceğim şimdi tekrardan 3080 mi almalıyım 4070 mi bilemedim.

Haaa evet aklımda öyle bir düşünce vardı hocam ama daha geçen ay topladım PC'yi sıkıntılar çıktı geri göndereceğim şimdi tekrardan 3080 mi almalıyım 4070 mi bilemedim.
Yeni bir kart alacaksanız 4070 daha iyi olur hocam.

Ama 2 fanlı işte hocam Palit 4070 Dual oc tedirgin oldum sadece ama soğutması nasıl ki.
Ben Inno kullanıyorum, oyunlarda 65-69 arası sıcaklığı. Palit bir tık daha iyi gibi duruyor muhtemelen 63-67 arası olur.

Evet tavsiye ediyorum. Kasamın hava akışı iyi ben sıkıntı görmedim. Zaten 200W TDP var ve 69 dereceyi geçmedi bende. Ve fan hızı çok düşük gerçekten. Ben beğendim ancak 3080den 4070 mantıksız olur. Ben 1080'den geçtim ve çağ atlattı bana ama ben size en az 4080 tavsiye ederim şahsen.

Oynatıyor hocam bir sıkıntı yok. Oynatmadığını düşünen AMD ile devam edebilir. Nvidia'nın 40 serisinde yazılım olarak çağ atlamış. Dün kartı aldıktan sonra anladım. 185 watt-200 watt çekerek verdiği performans muazzam.

Ama 2 fanlı işte hocam Palit 4070 Dual oc tedirgin oldum sadece ama soğutması nasıl ki.
Hocam 2 fanlı dediğiniz kart zaten 200W TDP değerine sahip. Yani 190'ı çok geçmiyor oyunlarda Furmark'ta geçiyor. Fanlar %39-41 arası 66-69 sabit derece çok iyi bence. Tepe modeller 65 olacaktır ancak bana göre Palit iyi ve bir sıkıntı teşkil etmiyor.

Hocam ben 4070 alacağım herhalde CS:GO Valorant FIFA oynarım sadece 2 fanlı işimi görür umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…