Elektronik Palit RTX 4070 Ti SUPER GameRock 33.012 TL

Dış kutuda hasar filan olmuyor. Merak etmeyin kutuları önemseyen tek siz değilsiniz. N11'deki yorumda da sadece paketleme kötü demiş. Pat patı daha açmamış bile. Kutuda çizik bile yok muhtemelen. Bende GGN TR'den 4070S aldım ve pat patla geldi. Kutusu ise tertemizdi. QP'den ROG B650E-F aldım. O da pat patla geldi ve kutusu tertemizdi.
Benim ekranda bir sorun var herhalde, ben de bu yorumlar çıkıyor.

"Teslimat berbat. Dış kutu hasarlı, iç kutu da öyle. Video kartı çalışıyor."

"bu nasıl paketleme böyle şu ürünü karton kutuya koysaydınız bari, tek kat poşete koymuşsunuz göndermişsiniz, her yeri yırtılmış ezilmiş. kutuyla gönderecek imkanınız yoksa 100TL arttrın fiyatı ambalaj malzemesi alın. umarım ekran kartı çalışıyordur."

Benim ekranda bir sorun var herhalde, ben de bu yorumlar çıkıyor.

"Teslimat berbat. Dış kutu hasarlı, iç kutu da öyle. Video kartı çalışıyor."

"bu nasıl paketleme böyle şu ürünü karton kutuya koysaydınız bari, tek kat poşete koymuşsunuz göndermişsiniz, her yeri yırtılmış ezilmiş. kutuyla gönderecek imkanınız yoksa 100TL arttrın fiyatı ambalaj malzemesi alın. umarım ekran kartı çalışıyordur."
O pat patta o kadar zarar görüyorsa karton kutuda da görür çünkü zarar görmesi için atılması lazım.

Verdim siparişi, RX 6800'den buna geçiyorum bakalım performans ne kadar değişecek.

Galax sg ile arasında kaldım. Ama bundan sipariş ettim bir yakınıma PC diziyorum. Galax sg ile arasında kaldım. Ama Galax sg 4070 Ti kasası kullanırken bu 4080 kasası kullanıyor. 4070TIS bazında en iyi kasa bu kartta gibi.

Galax sg ile arasında kaldım. Ama bundan sipariş ettim bir yakınıma PC diziyorum. Galax sg ile arasında kaldım. Ama Galax sg 4070 Ti kasası kullanırken bu 4080 kasası kullanıyor. 4070TIS bazında en iyi kasa bu kartta gibi.
Galax Sg'nin rgblerini beğenmedim, ben de bu kartı seçtim. Kart elime geçti, Amazon koliyle gönderip içine de yalandan destek karton koymuş. Daha kullanma fırsatım olmadı ama yapı olarak sağlam duruyor. Birkaç yerde güç birleştirme kablosunun kalitesiz olduğu yazıyordu, anladığım bir şey olmadığı için yorum yapmıyorum. Birde kutu içeriğinde gözükmeyen kart destekleyici aparat yanında gönderiliyor. İç kutu sağlam, diğer modellerde böyle mi bilmiyorum ama kartın dış kutusu çok dandik, bildiğin kağıttan yapılmış.

Galax Sg'nin RGB'lerini beğenmedim, ben de bu kartı seçtim. Kart elime geçti, Amazon koliyle gönderip içine de yalandan destek karton koymuş. Daha kullanma fırsatım olmadı ama yapı olarak sağlam duruyor. Birkaç yerde güç birleştirme kablosunun kalitesiz olduğu yazıyordu, anladığım bir şey olmadığı için yorum yapmıyorum. Bir de kutu içeriğinde gözükmeyen kart destekleyici aparat yanında gönderiliyor. İç kutu sağlam, diğer modellerde böyle mi bilmiyorum ama kartın dış kutusu çok dandik, bildiğin kağıttan yapılmış.

Ben Galax'ın 4080Sg'sini kullanıyorum kartım bayağı kaliteli ama 4070 Ti Super için kullanılan kasayı beğenmedim. Bende 4 fan da 102mm onda sadece ortadaki 102mm kalanları 92mm, kart daha ince. Benimkinde 4x8mm 5x6mm bakır borular varken onda 8x6mm bakır borular var. Fakat Galax'ın aksine Palit 4070 Ti Super ekran kartı için 4070 Ti değil 4080 kasası kullanmayı tercih etmiş, 4070 Ti GameRock 4070 Ti Super'e kıyasla daha ince mesela muhtemelen içindeki bakır borular da daha azdır. 4080s alacak olsam gene Galax sg alırdım ama yakınıma bu sebeplerden dolayı Galax sg 4070TIS değil GameRock modeli almayı daha mantıklı buldum. Benim 4080 Super sg ile aynı boyutlara sahip kart.

Bu kartın 4K performansı kaç sene beni götürür?
Ne kadar fps aradığınıza bağlı. Ben 4k TV de resident evil 4 oynadım, orta-yüksek ayarlar arası ve 70-80FPS arası alıyordum. Oyunda DLSS3 ve frame gen desteği de yoktu o zamanlar bunu da belirtmek lazım. Bence özellikle frame gen destekli oyunlarda rahat 2-3 yıl 60 fps altına düşmez.

Ne kadar fps aradığınıza bağlı. Ben 4k TV de resident evil 4 oynadım, orta-yüksek ayarlar arası ve 70-80FPS arası alıyordum. Oyunda DLSS3 ve frame gen desteği de yoktu o zamanlar bunu da belirtmek lazım. Bence özellikle frame gen destekli oyunlarda rahat 2-3 yıl 60 fps altına düşmez.
4080s veya 5070ti bakayım ben o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı