Palit RTX3080 GAMING PRO OC alınır mı?

Hocam ASUS'tan sonra en iyisi.

"En iyi" diye bir kavram belirtmek zor. Ne istediğine bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Konuya gelirsek. Palit iyi markadır. Bütçe yok ise alınabilir.

Ne demişler: Sen ASUS'u seversin ancak cenazene Palit gelir. :)

Fiyatına göre değişir.
Bir dakika republic of gamers siparişini vermişsiniz zaten. Olay bu. Gerisi teferruat siparişimi verebilsem zaten derdim bu olmazdı. Er ya da geç zaten kargoya vereceklerdir. :)

Çıktığı gün gittiğimde ön sipariş alıyorlardı mağazadan bende öyle yaptım 9018 TL kasaya ödeme yapıp faturamı aldım ürün geldiğinde haber vereceklerini ve gelip sadece ürünü alacaksınız dediler o yüzden bozmakta istemiyorum ama gerçekten bir süre vermiyorlar 1 ayı geçti kasa yatıyor evde.

"En iyi" diye bir kavram belirtmek zor. Ne istediğine bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Hocam ASUS severiz çünkü kullanıyorum.

Emin misiniz? ROG STRIX EVGA FTW Ultra'nın yakınından bile geçemez. En iyi soğutma EVGA'da.

Hocam ben ASUS arkadaşım EVGA(hangi model bilmiyorum)kullanıyor. EVGA'dan pek memnun değil.

ASUS'a ROG STRIX 3080 modeli Vatan'a geldiğinde 9000 TL'den almış olacağım. Şu an RTX 3080 Palit modelinin fiyatı 8500 TL, 500TL cebime kalacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ASUS severiz çünkü kullanıyorum.

Hocam ben ASUS arkadaşım EVGA(hangi model bilmiyorum)kullanıyor. EVGA'dan pek memnun değil.

Hangi modelini kullandığına bağlı. Siz gidip de EVGA'nin giriş modelini ROG STRIX ile karşılaştırırsanız veya aynı GPU'ları karşılaştırmazsanız farklı sonuçlar çıkar tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı