Palm-claw grip için 2000TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000-2000

Milimetric

Centipat
Daha fazla  
CS2 BF1 Rust RDR2 gibi oyunlar oynuyorum, genelde oyun amaçlı kullanacağım.
Bütçem 1000-2000 arası daha fazla vermek açıkçası istemiyorum, bu bütçeye fiyat performans olarak ne önerirsiniz?
Tutuş şeklim genelde palm grip bazen claw grip.
El ölçüm 20-21 cm uzunluk / 9 cm en.
VXE R1 SE+ buldum ama mantıklı mı?

Scyrox da indirim var 2000 civarına geliyor İyzico ve Parolapara kullanman lazım.

Darmoshark M3S Pro Max gerek sensör gerek mcu gerek switch olarak çok daha iyi VXE R1 seden.

Çok anlamıyorum ama Darmoshark M3 Pro Max ve Darmoshark M3S Max farklı fareler galiba hangisini daha çok önerirsin farkları ne acaba?
Scyrox indirimle ne kadara geliyor?
Bir de arkadaşım Temu'dan ajaz AJ159 Pro diye bir mouse var onu getirt dedi ama o mouse nasıl bunlarla karşılaştırınca hangisi daha mantıklı?

Çok anlamıyorum ama Darmoshark M3 Pro Max ve Darmoshark M3S Max farklı fareler galiba hangisini daha çok önerirsin farkları ne acaba?
Scyrox indirimle ne kadara geliyor?
Bir de arkadaşım Temu'dan ajaz AJ159 Pro diye bir mouse var onu getirt dedi ama o mouse nasıl bunlarla karşılaştırınca hangisi daha mantıklı?
Boyut farkı haricinde ikisi arasında bir fark yok.
Scyrox u bilmiyorum ancak 2200-2300 civarına gelir muhtemelen
Şuan o mouse alınmaz. Gereksiz pahalı ve o fiyata daha iyileri var. Ancak 1000 tl altına bulabilirsen vergi ile 1400 civarına alabilirsen o zaman alınır.

Aj159 pro çok kaliteli bir fare değil ama uygun fiyata bulursan alınabilir. Onun dışında m3 pro max yada m3s max alınabilir, bütçen çıkmıyorsa r1 se+ de işini görür gayet.

S9 Ultra kullanıyorum memnunum. Pro modeline bakabilirsin.

Boyut farkı haricinde ikisi arasında bir fark yok.
Scyrox'u bilmiyorum ancak 2200-2300 civarına gelir muhtemelen.
Şu an o mouse alınmaz. Gereksiz pahalı ve o fiyata daha iyileri var. Ancak 1000 TL altına bulabilirsen vergi ile 1400 civarına alabilirsen o zaman alınır.

Bütçeyi şu an 2200e çıkaramadım R1 SE+ alayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
Normalde kablolu istemiyordum ama yoksa kablolu bir şey mi alayım?
@Silinen üye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı