Palworld Türkçe Yama

İndirip baktım ama yine dosya yapısı farklı ve şifreleme yapmışlar. Uğraşıp yapsak yaparız yine ama bir güncelleme sonra yaptığımız her şeyin boşa gitmeyeceğinin garantisi yok. 3 kere gamepass tarafı için sıfırdan tekrar dosya düzenini çözüp hallettik ama yine yine patlıyor. Erken erişimde de çok fazla güncelleme geldiği için gamepass tarafı sıkıntı yaratıyor şuanda
Anladım kardeşim yinede teşekkür ederim

Vallahi bilemiyorum. Elimdeki projelerin bitince yeni projelere başlayacağım.

Beğenmene sevindim. İyi oyunlar.

Hocam selamlar ben yanlışlıkla 2 defa kurulum yaptım ve yamayı sonra kaldırma aracınızla kaldırıp tekrar kurdum. Sonrasında ise ekranda sağ üstte görevler yerinde veya nadiren farklı itemlerde isim yazması gerekirken saçma saçma "_"ibareli şeyler çıkıyor. İtemin numarası vs. gibi nasıl düzeltebilirim? En başta bu yoktu.

Hocam selamlar ben yanlışlıkla 2 defa kurulum yaptım ve yamayı sonra kaldırma aracınızla kaldırıp tekrar kurdum. Sonrasında ise ekranda sağ üstte görevler yerinde veya nadiren farklı itemlerde isim yazması gerekirken saçma saçma "_"ibareli şeyler çıkıyor. İtemin numarası vs. gibi nasıl düzeltebilirim? En başta bu yoktu.

Son güncellemede Türkçe dil geldi hocam save dosyasını yedekleyip bir deneyin :)

Son güncellemede Türkçe dil geldi hocam save dosyasını yedekleyip bir deneyin :)

Hocam oyun içinde dil nereden değişiyor bulamadım açıkçası.

Buldum tamamdır oyuna Steam'de sağ tık yapıp özellikler deyince dil seçeneği cıktı Türkçe seçtim çok çok sağ olun hocam kralsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı