Sorun AUR paketlerinin yansıdığı site. Eğer AUR paketlerinin sources listini gönderirseniz bakarız. Fakat yüksek ihtimal ile AUR sunucuları bozuk.Yay'i yükledim, pamac uygulamasından da AUR'ı etkinleştirdim. Ama pamac uygulamasında AUR paketleri görünmüyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Sources listesini nereden görüntüleyebileceğimi bilmiyorum, sistemde AUR terminel üzerinde sorunsuz çalışıyor. Sadece pamac uygulamasında sorun var. Uygulamayı yüklediğimde Tercihler> Üçüncü Parti kısmından AUR'ı etkinleştirdim. Source list belirleme seçeneği göremedim.Sorun AUR paketlerinin yansıdığı site. Eğer AUR paketlerinin sources listini gönderirseniz bakarız. Fakat yüksek ihtimal ile AUR sunucuları bozuk.
Pamac ile terminalden herhangi bir paket yükleyip çıktı paylaşır mısın?Sources listesini nereden görüntüleyebileceğimi bilmiyorum, sistemde AUR terminel üzerinde sorunsuz çalışıyor. Sadece pamac uygulamasında sorun var. Uygulamayı yüklediğimde Tercihler> Üçüncü Parti kısmından AUR'ı etkinleştirdim. Sorce list belirleme seçeneği göremedim.
Terminel'de çalışıyor orada sorun yok sadece pamac sorunlu.
Şimdi tekrar denedim, terminal'de sorun yok. Sadece uygulaması üzerinde AUR paketleri görünmüyor.Pamac ile terminalden herhangi bir paket yükleyip çıktı paylaşır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.