Pamac uygulamasında AUR paketleri görünmüyor

866869

Picopat
Yay'i yükledim, pamac uygulamasından da AUR'ı etkinleştirdim. Ama pamac uygulamasında AUR paketleri görünmüyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Yay'i yükledim, pamac uygulamasından da AUR'ı etkinleştirdim. Ama pamac uygulamasında AUR paketleri görünmüyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
Sorun AUR paketlerinin yansıdığı site. Eğer AUR paketlerinin sources listini gönderirseniz bakarız. Fakat yüksek ihtimal ile AUR sunucuları bozuk.

Sorun AUR paketlerinin yansıdığı site. Eğer AUR paketlerinin sources listini gönderirseniz bakarız. Fakat yüksek ihtimal ile AUR sunucuları bozuk.
Sources listesini nereden görüntüleyebileceğimi bilmiyorum, sistemde AUR terminel üzerinde sorunsuz çalışıyor. Sadece pamac uygulamasında sorun var. Uygulamayı yüklediğimde Tercihler> Üçüncü Parti kısmından AUR'ı etkinleştirdim. Source list belirleme seçeneği göremedim.
Terminel'de çalışıyor orada sorun yok sadece pamac sorunlu.

Sources listesini nereden görüntüleyebileceğimi bilmiyorum, sistemde AUR terminel üzerinde sorunsuz çalışıyor. Sadece pamac uygulamasında sorun var. Uygulamayı yüklediğimde Tercihler> Üçüncü Parti kısmından AUR'ı etkinleştirdim. Sorce list belirleme seçeneği göremedim.
Terminel'de çalışıyor orada sorun yok sadece pamac sorunlu.
Pamac ile terminalden herhangi bir paket yükleyip çıktı paylaşır mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı