Panda Anti-Virüs nasıl?

Aksine, bilinen ve güvenilir bir firma. Tabii, tek bildiği "Kaspersky + Malwarebytes yükle" demekten başka bir şey olmayanların doluştuğu, papağan yuvası güvenlik bölümünde adının daha önce duyulmamış olmasını normal karşılıyorum.

Ortaya çıkmadı, çoktan beri biliniyordu ve kurulum öncesi her kullanıcı bundan haberdar ediliyordu. Okumadıkları kullanıcı sözleşmesinden mağdur oldular sadece. Fail şirket jumpshot da bu olaydan sonra direkt kapatıldı zaten.

AVG/Avast gerek koruma gerek performans bakımından gayet iyi bir antivirüstür.

Yani o zaman panda indireyim mi? Oyunları trojan olarak algılar mı?

Aksine, bilinen ve güvenilir bir firma. Tabii, tek bildiği "Kaspersky + Malwarebytes yükle" demekten başka bir şey olmayanların doluştuğu, papağan yuvası güvenlik bölümünde adının daha önce duyulmamış olmasını normal karşılıyorum.

Ortaya çıkmadı, çoktan beri biliniyordu ve kurulum öncesi her kullanıcı bundan haberdar ediliyordu. Okumadıkları kullanıcı sözleşmesinden mağdur oldular sadece. Fail şirket Jumpshot da bu olaydan sonra direkt kapatıldı zaten.

Mesajlarımı inceleyin. Kaspersky ve Malwarebytes'i desteklemiyorum. Avast kullanıcısıyım. 300₺ virüs programı tavsiyesi - Technopat Sosyal mesela şu 3 sayfalık tartışmama yönelebilirsin.

Ortaya çıkmadı, çoktan beri biliniyordu ve kurulum öncesi her kullanıcı bundan haberdar ediliyordu. Okumadıkları kullanıcı sözleşmesinden mağdur oldular sadece. Fail şirket Jumpshot da bu olaydan sonra direkt kapatıldı zaten.

Ben beğenmediğimi belirttim sadece, performans olarak kaspersky + malwarebytes ikilisini beğendiğim için yazıyorum bir çok programın adını da duydum ve inceleme fırsatım da oldu. Ayrıca forumun güvenlik bölümünü de takip ediyorum sürekli yazmasam bile. Ayrıca ben kimseye hakaret etmezken senin papağan demen de senin nasıl biri olduğunu gösterir insanları tanımadan yargılamamalısın. AVG/Avast ikilisini denediğimde kendi açımdan beğenmedim ve bunu da belirttim daha önce uzun süre bir çok programı denedim. Kullanıcı sözleşmesinin kurbanı olmamız önemli tabi sonuçta bilgiler gitti ve biz okumadık yani bu konuda haklısın ama sonuçta bilgiler gitti mi gitti onu demek istemiştim. Neyse arkadaşım neyi kullanmak istiyorsanız onu kullanın ben önerimi veröim.

@Ascendency Desteklediğinizi söylemedim, genel konuşuyorum.

@efe.varoll Defender'in virüsü başarıyla karantinaya aldığını gösteren ekran görüntüsüne karşılık Kaspersky yükle diyenleri neye göre yargılayayım? Adamın konuya mesaj yazmasının tek sebebi başka üyelerin de o antivirüsü önermiş olması. Allah bilir hayatında bir kere antivirüs silip yüklemiştir.

@Ascendency Desteklediğinizi söylemedim, genel konuşuyorum.

@efe.varoll Defender'in virüsü başarıyla karantinaya aldığını gösteren ekran görüntüsüne karşılık Kaspersky yükle diyenleri neye göre yargılayayım? Adamın konuya mesaj yazmasının tek sebebi başka üyelerin de o antivirüsü önermiş olması. Allah bilir hayatında bir kere antivirüs silip yüklemiştir.
Daha önce açıkladığım gibi daha önce pandayı da kullandım. Avast, avg, mcafre, eset, kaspersky, malwarebytes, norton, bitdefender olarak kullandım ayrıca wise cleaner ve ccleaner de bu tarz programlara benzer hadi onları da yazayım. Tekrar söylüyorum, insanları bilmeden etmeden yorum yapmayın. Ben şuan bu programlardan memnunum ve kullanıyorum. Kullanmadan önce de iyice araştırıp sanal makinede bir süre test ediyorum. Boş boş yorum yapmayın. Windows defender'ı da güvenli bulmuyorum ben şahsen orası kişinin bileceği iş sonuçta cihaz kişiye aittir. Biz buraya bir şey kanıtlamaya değil yardımcı olmaya ve öneri vermeye geliyoruz. Ben de sadece bunu yaptım. Uzun uzun şunları şunları şöyle kullandım; böyle yaptım bu oldu, şu oldu diye yazma gereği de duymadım. Siz saçma yorumlar yapınca ve bana hakaret edince ağzımı bozmadan cevap verme gereği duydum maalesef. İnsanları boş polemiklerle uğraştırmayın öneri verin geçin. İnsan sarraflığının yeri burası değil üstelik yanlış yapıyorsanız hiç değil. Neyse, iyi forumlar.

@efe.varoll Verdiğin cevabın dediklerimle alakası olsa bari, boş konuşmuşsun.
Aynen gene aynı şey. Bana orada hayatında bir kere antivirüs değiştirmiştir, işte kaspersky + malware yazmaktan başkasını bilmeyen papağan demişsin ki buna cevap verdim. Sen istediğin programı kullanmakta ve öneride bulunmakta özgürsün, ben de öyle. Mesajı ya tam okumadın ya da anlamadım artık orası senin bileceğin iş. Burası böyle saçma bir durumu tartışmanın yeri değil, yazdıklarını özenli yazıp biraz önyargıyı bırakmanı öneririm. Konuyla ilgili başka bir cevabım yok sen devam ettirmediğin sürece. (yanlışım, kusurum varsa affola)

Bana orada hayatında bir kere antivirüs değiştirmiştir, işte kaspersky + malware yazmaktan başkasını bilmeyen papağan demişsin ki buna cevap verdim.
Dediklerimden zerre bir şey anlamadığını daha iyi belli edemezdin. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı