Pandemi döneminde hazır sistem alınır mı?

Bütçe
Max 4500

AyEeSto01

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sizlere bir sorum olacak. Şu an bu devirde en iyi alınabilecek hazır sistem nedir? Görüşlerinizi bekliyorum lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar sizlere bir sorum olacak. Şu an bu devirde en iyi alınabilecek hazır sistem nedir? Görüşlerinizi bekliyorum lütfen.

Ben 6 gün önce bu okulların bitmesi pandemi ve başka şeyler olduğu için oyun oynarım diye yeni sistem aldım şu an yeni sistemimden yazıyorum bence sende al.
Fiyat ve sistem atar mısın malum Avrupa bizi kısanıyor dolar 6.86 olduğu için.

Emin ol yıl sonuna doğru daha çok artıcak.

Fiyat ve sistem atar mısın malum Avrupa bizi kısanıyor dolar 6.86 olduğu için.
Fiyat 4500 ve hangi hazır sistemi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ben 6 gün önce bu okulların bitmesi pandemi ve başka şeyler olduğu için oyun oynarım diye yeni sistem aldım şu an yeni sistemimden yazıyorum bence sende al.

Emin ol yıl sonuna doğru daha çok artıcak.
Sistemin nedir eğer bütçe 4500 ü aşıyorsa güzel alınabilecek bir hazır sistem atabilirmisiniz ?

@Motionless IN White bu konuda benden daha etkili şekilde yardımcı olacaktır size. :D
Bana sorarsan o sistemin o fiyata çok eksiği var. Altta opsiyonel özelleştirmeler var. Onu bende biliyorum. Mesela güç kaynağı dark, anakart s2h olabilirdi b450m h koymuşlar. O SSD yerine bilindik bir marka SSD alınmalı. Kasa hakkında pek bir fikrim olduğunu söyleyemem. Biraz daha araştırmak gerek.

Hazır sistem almak yerine tek tek toplamanız daha mantıklı olacaktır.

Anakart S2H yapılmalı. PSU değiştirilmeli. Kasa değiştirilmeli.

Onun dışında sistem iyi.

SSD kötü değil. İyi bir SSD. Kalabilir. Eşek Jeyms'den iyidir.
Pus ve kasa ne yapılmayı hocam bi bilgi verir misiniz
Hazır sistem almak yerine tek tek toplamanız daha mantıklı olacaktır.
Bilemiyorum montaj ile uğraşmak istemiyorum. Gene de sağolun bakacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı