brn6161
Centipat
- Makaleler
- 6
e-Devlet'i hackleyemezler (gelecekte ne olur bilmiyorum) bu site kolpa. Arkadaslarin dedigi gibi psikologa gidin. Ne kadar kafaya takarsaniz takin bu durumun onune gecemezsiniz. Her panel kapatilsin isterse usom tarafindan ama hard Disk'te saklanan 101M verilere hiçbir şey yapamazlar. Onune gecilemez artik.
O daha yeni. Mernis ile birlesmis olabilir ama daha yeni veri sizintisi o.101M hangi veri peki hocam MERNİS'di degil mi?
101M HSYS hocam.101M hangi veri peki hocam MERNİS'di degil mi?
O daha yeni. MERNİS ile birlesmis olabilir ama daha yeni veri sizintisi o.
Şifresi çalınmıştır, 2FA açık değildir. O kadar kolay değil o işler. BTK'ya şikayette bulunabilirsin o siteyi.Hocam e-Devlet sifre sizmaz diyorlardi burada gozukuyor bakayim dedim siteler ayni ama tek bunda e-Devlet giris var o kadar.
Hocam bu işlerin nasıl işlediğini vs. biliyorum. Önceki konularda da size bahsetmiştim. Çok korkuyorsanız psikoloğa gidin. Ben bildiğim kadarı ile anlatayım çok merak ediyorsanız. Ancak bakın ben şu an duruyorum buradayım yazıyorum. Bir şey olmadı. Korkacağınız bir şey yok.
Ne yazmistiniz hocam? Fotograf atar misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.