brn6161
Centipat
- Makaleler
- 6
Gerçekten.Dostum sen telefonu vs. bırak, tüm hesaplarının kaldırılmasını talep et, evdeki modemi sök, kendine yeni bir numara al, kendine de 1 tane 3310 al. Rahatlarsın, yoksa zaten birileri senin verileri çalamadan kalpten gideceksin.
OKB kesin var hocam zaten.OKB/YAB'na sahip olmanız yüksek ihtimal troll değilse.
Dostum sen telefonu vs. bırak, tüm hesaplarının kaldırılmasını talep et, evdeki modemi sök, kendine yeni bir numara al, kendine de 1 tane 3310 al. Rahatlarsın, yoksa zaten birileri senin verileri çalamadan kalpten gideceksin.
OKB kesin var hocam zaten.
Sana tavsiyem telefonu falan bırak 2-3 gün kafa dinle kendine telkinler vermeyi bırak.Hocam neden boyle diyorsunuz ki? Gecmiste olan korkum halen daha devam ediyor o kadar zamaninda birkaç kez yasadim tekrar yasamak istemiyorum normalde takmayacak kisilerden birisiyim.
Bir psikolojik rahatsızlık.Bunlar ne oluyor hocam?
Bir konu da size açıklamıştım hocam, uzun açıklamak istemiyorum tekrar, üşendim. OKB: Kısacası Takıntı hastalığıdır.Bunlar ne oluyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.