Panel bayiliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan brn6161
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 1.086

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

Bunu yaptim iyi gelmisti ama bir yerden sonra sıkılıyorum.
Hocam başta bende sizin gibi her şeyi araştırıyor kafaya takıyordum hayat baktım öyle bir yer değil, mesela geçenlerde biri bilgilerimi attı bunları bende biliyorum diyip engelledim en fazla evime ihbar yollar başka hiçbir şey yapamaz rahat olun.

Bu oluyor hocam evde mesela bir şey yapamayinca geliyor basima.
Hocam hiç yoktan yabancı dizi/film izleyin bir süre sonra unutacaksınız zaten.

Anladığım kadarıyla öyle bir olay yaşamamış ancak yaşamaktan korkuyor. Yersiz korkuları/endişeleri var anlayacağınız.

Orasını tam anlamadım, galiba çalmamışlar ama çaldırmasından korkuyor. Herkes bir şey olmaz diyor ama ks OKB'den dolayı pek inanamıyor.

Hocam psikolog veya psikiyatri şart gibi duruyor açıkçası. Ben kendisine tavsiyeler vermiştim ama galiba tavsiyelerim buhar olmuş...

Hocam korkmasına gerek yok açıkçası yani çalarsa yeni açabilir benim Facebook hesaplarına Endonezya'dan giriş yapmaya çalışıyorlar bazen izin veriyorum girip ne yapabilir ki? Steam hesabıma girdiler kaç kere şifreyi yenileyip kurtarıyorum.

Orasını tam anlamadım, galiba çalmamışlar ama çaldırmasından korkuyor. Herkes bir şey olmaz diyor ama ks OKB'den dolayı pek inanamıyor.

Hocam psikolog veya psikiyatri şart gibi duruyor açıkçası. Ben kendisine tavsiyeler vermiştim ama galiba tavsiyelerim buhar olmuş...

Ailem izin vermiyor gitmeme ilac kullanmami istiyorlar.

Hocam korkmasına gerek yok açıkçası yani çalarsa yeni açabilir benim Facebook hesaplarına Endonezya'dan giriş yapmaya çalışıyorlar bazen izin veriyorum girip ne yapabilir ki? Steam hesabıma girdiler kaç kere şifreyi yenileyip kurtarıyorum.
Hocam mevzu takıntısında. Korkmasına gerek yok zaten ama istemsizce korkuyor.

Hocam mevzu takıntısında. Korkmasına gerek yok zaten ama istemsizce korkuyor.
Korkmaması gereken yerlere korkuyor. Bırak diyoruz, korkma diyoruz ama yine korkuyor. Ben anlamadım yemin ederim kafasında ne dönüyor. Bu kadar da zarar yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı