Panel bayiliği gerçek mi?

• Konuyu başlatan brn6161
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 1.106

brn6161

Centipat
Makaleler
6
Screenshot_20260320-210923.jpg

Screenshot_20260320-210918.jpg

Screenshot_20260320-210631.png

İcim kötü oldu @Bayram Reis @k0zm1k hocalarim bu gercek mi? Tek bunda var, umarim gercek degildir.

Kimsem olmadigi icinde olabilir mi? Kimse konusmuyor tek bayramda koyde vs konusuyoruz arada sirada kuzenlerim ile konusuyorum o kadar.
Hocam, açık konuşmak gerekirse evden çıkmadığınız sürece sosyalleşmek zaten imkansıza yakın bir durum. Şöyle bir dışarı çıkıp günlük en az bir saat yürüyüş yapmak bile bir süre sonra zihninizi gerçekten ferahlatacaktır. Muhtemelen uzun süredir kimseyle doğru dürüst bir bağ kurmadığınız için bu ruh hali üzerinize yapışmış durumda. Biraz kendinize vakit ayırmalısınız.

Aklına takılan bir şey olursa sor bana konu açıp veya özelden herhangi bir platformdan her şeyi anlatırım sana bir şey yapamıyorlar korkmanı gerektirecek bir şey yok.

Bana bundan birkaç yil once aynisi oldu ama server bana ait degil idi baska birisinindi ve aramizda ufak bir kavga cikarak Discord'da kavga ettik sonra bana erkeksen adini soyadini ver dedi bende ona sahte info verdim cidden o panele bakip sahte info ile tehdit etmisti beni sonradan bir şey olmayacagini anladim ikincisi ise oynadigim sunucuda bir kisiyi banladim diye tehdit edildim baska birisi ile infom cekilmeye calisildi ve basaramadi gercek versem bile direkt sildim simdi tekrar olursa diye endiseliyim bunlarla benim alakam bile olmaz ailemede anlattim bizzat olayi anlayis ile karsiladilar kafa dinlemem icin koye gonderdiler bilgisayarsiz terapi gibiydi ama bir yerden sonra sıkılmaya başlamistim arada sirada acip oyun oynuyordum nadirende olsa aklima geliyordu bu dusunceler sonra dizi izlemeye başladım bu olaylar puf olup gitti kafamdan ne bir kotu dusunce ne de bir şey sadece diziye odaklandim ama nedense bir şey yapmayinca aklim beni canli canli yiyor maalesef.

@poyriho hocam yazdigim yazi bundan ibaret sadece o kadar.

Gozume bazen uyku vs girmiyor aklimdan bir şeyler geciyor acaba böyle mi oldu diye.

Simdi benim anladigim bu panel ile siber guvenlik konusuna OKB olmammi yoksa yanlisimmi var anlamadim?

Son düzenleme:
@poyriho hocam yazdigim yazi bundan ibaret sadece o kadar.

Gozume bazen uyku vs girmiyor aklimdan bir şeyler geciyor acaba böyle mi oldu diye.

Simdi benim anladigim bu panel ile siber guvenlik konusuna OKB olmammi yoksa yanlisimmi var anlamadim?
Hocam normal merakınız olsa anlarız ama sizinki merak kısmını aşmış ve bu konulara takıntı + yersiz/gereksiz korku yaşamanıza sebep oluyor. Bu ileri de günlük hayatınızda ki en ufak işlerde bile size sorun yaratabilir. Şuan yapmıyor olabilir ama uzman biri ile konuşmazsanız günleriniz zehir olabilir. Yani evet OKB'niz var ve çoğu üye de hem fikir.

Hocam normal merakınız olsa anlarız ama sizinki merak kısmını aşmış ve bu konulara takıntı + yersiz/gereksiz korku yaşamanıza sebep oluyor. Bu ileride günlük hayatınızdaki en ufak işlerde bile size sorun yaratabilir. Şu an yapmıyor olabilir ama uzman biri ile konuşmazsanız günleriniz zehir olabilir. Yani evet OKB'niz var ve çoğu üye de hemfikir.

Peki ne yapmam gerek ailem cidden izin vermiyor tabii ki panellenen kisileri korumak cok isterim ama korkmakta asla istemem ve çok da kafaya takmak istemem.

OKB bence korku ile alakasız bir şey. Korkmanı sağlamaz ama korkmanın tekrar etmesini sağlayabilir. Tek diyeceğim, neyden korkarsan o başına gelir. Neyin üstüne çok düşersen o gelir seni bulur. Bunları yapman veya düşünmen senin kötülüğüne sadece. Madem olmasını istemiyorsun, üstüne de düşmeyeceksin.

Peki ne yapmam gerek ailem cidden izin vermiyor tabii ki panellenen kisileri korumak cok isterim ama korkmakta asla istemem ve çok da kafaya takmak istemem.
Hocam yani dediğim gibi, Psikolog veya Klinik Psikolog tek çare gibi gözüküyor. Kendinize hakim olun, uğraşlar edinin ve o uğraşlarınıza odaklanın desek muhtemelen olmayacak, sizi suçlamıyorum bu arada kesinlikle o anlamda değil, takıntınız olduğundan dolayı.

Hocam yani dediğim gibi, psikolog veya klinik psikolog tek çare gibi gözüküyor. Kendinize hakim olun, uğraşlar edinin ve o uğraşlarınıza odaklanın desek muhtemelen olmayacak, sizi suçlamıyorum bu arada kesinlikle o anlamda değil, takıntınız olduğundan dolayı.

Tekrar dedigim gibi hocam panellenen kisiye yardim ederim ama bos arastirma yapmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı