Panel sayesinde bilgilerime erişildi

Doğrusu. Bilgilerimi nasıl bunlara sildirebilirim? Kişisel bilgilerim sonuçda kimsenin yüzümü görmesini ve yayıp dalga geçmesini istemem.

Sildiremezsiniz maalesef. En son 3-4 euro arasına hepsi satılıyordu satın alıp birbirine dağıtan çok olmuştur. İnternete düşen bir bilgiyi silmek imkansız denilecek kadar zor bir şey.

@Emperor4231, internet ortamına düşmüş bir bilgiyi silmek imkansıza yakın. En iyisi umursamamak, yapacak bir şey yok ve umursamaya da değmez.

Hocam uğraşmaya değmez ama yine de şikayet edin. Temizlenmeleri gerek. Önceki mesajlarımda dediğim gibi küçük çocuklara kötü şeyler yaptırabilirler. Reşit değilsen ailenden yardım almayı da unutma.

Bu arada tazminat açabilirsin diye biliyorum ama çok bilen biri gelirse daha iyi olur.

Hocam uğraşmaya değmez ama yine de şikayet edin. Temizlenmeleri gerek. Önceki mesajlarımda dediğim gibi küçük çocuklara kötü şeyler yaptırabilirler. Reşit değilsen ailenden yardım almayı da unutma.

Bu arada tazminat açabilirsin diye biliyorum ama çok bilen biri gelirse daha iyi olur.
Kimse sırf bir iki tc si çıktı diye boş boş uğraşıp, para verip davacı olmaz. Olsa da millete bir şey olmuyor ki hala devam ediyorlar. Maalesef ki bu konuda pek gelişmemiş bence ülkemiz. Ve ya çok fazla sosyal medyaya çıkmıyor bu panelci vakaları.

Kimse sırf bir iki T.C.'si çıktı diye boş boş uğraşıp, para verip davacı olmaz. Olsa da millete bir şey olmuyor ki hala devam ediyorlar. Maalesef ki bu konuda pek gelişmemiş bence ülkemiz. Ve ya çok fazla sosyal medyaya çıkmıyor bu panelci vakaları.

Ben zorlamıyorum zaten. İmkânı varsa yapar. Sosyal medyaya çıkması bunun için engel değil ki. Hani anlarsın 2 T.C. için yapılmaz ama bunun derin olayları var. En azından bir korkutsaymış. Pek çok kişi bunlardan mağdur zaten. Temizlenmezlerse neler olabileceğini düşünmek bile istemem. CharmQuell'in videousunu öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı