Bende tişörtle veya kot ceketle kurtarmaya çalışacağım sanırım skinny'de çok belli olmuyorda garip geldi bi gözüme eşofmandan sonraKalça, tshirt ya da sweatle kurtarılır ama beden oturdumu onun çaresi yok.
Bende tişörtle veya kot ceketle kurtarmaya çalışacağım sanırım skinny'de çok belli olmuyorda garip geldi bi gözüme eşofmandan sonraKalça, tshirt ya da sweatle kurtarılır ama beden oturdumu onun çaresi yok.
Bende tişörtle veya kot ceketle kurtarmaya çalışacağım sanırım Skinny'de çok belli olmuyorda garip geldi bir gözüme eşofmandan sonra
Uzun ve zayıf insanlarda skinny çok sırıtmıyor fakat bacakları yapılı veya kilolu birinde kesinlikle berbat durduğunu düşünüyorum. Bol kalıplar kesinlikle hem organların rahatlığı açısından hem de görünüşte çok daha iyi gözüküyor.Yaklaşık 2 yıldan beri pantolon giyemiyorum. 22 yaşındayım 191 boyunda 84 kiloyum şu an üniversitede (siyah, krem, gri) eşofmanla takılıyorum benim gibi olan var mı? Dün siyah Slim pantolon ve süper skinny fit kot pantolon (33 beden) aldım çok rahat ancak arkadaşlarım çok dar olduğunu söyledi sizce çok mu itici?
Ben ince bacaklarda da çirkin durduğunu düşünüyorum, zaten ince olan bacakları daha da ince gösteriyor çünkü.Uzun ve zayıf insanlarda skinny çok sırıtmıyor fakat bacakları yapılı veya kilolu birinde kesinlikle berbat durduğunu düşünüyorum. Bol kalıplar kesinlikle hem organların rahatlığı açısından hem de görünüşte çok daha iyi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.