Papara alınır mı?

Black Card da para çekme para gönderme para transferi ATM'den para çekme - yatırma.
Ve ekstra olarak cashback var. Bu olay sen bir yere üyelik yaptığında paranın bir kısmını senin hesabına aktarıyor. Mesela spoti kullanıyosun pre aldın Papara ile. Bir kısmı Papara kartına geri gidiyor.
İninal gibi para almıyor senden. Mis gibi sistem. Benim kartta yarın geliyor.

Papara'da olan para herhangi bir ibana gönderim yapıyor, bunda sıkıntı yok.
Sadece senin banka hesabında olan para yine senin olan Papara hesabına gönderim yapıyor sadece.
Yani başka birisi banka hesabından senin Papara hesabına para gönderimi yapamaz, ancak önce kendi paparasına sonra senin Papara hesabına gönderim yapabilir.

Birçok defada başkasının ibanına para gönderdim, yanlış bilgi vermeyin bilmiyorsanız savunmayın bari.
Dediğimi anlamadınız sanırım papara hesapları arasında transfer oluyor bunda sorun yok ama A kişisinin banka hesabı ile B kişisinin papara hesabına para transferi olamaz bunu anlatmaya çalışıyorum önceki mesajları okursanız anlarsanız zaten.

Papara sizce alınır mı? Ne gibi avantajları vardır ve Black Card sipariş etsem kaç günde gelir? Cevaplarsanız sevinirim.

Papara Black Card 2 ile 3 hafta içinde gelir avantajları dijital yerlerde YouTube Netflix gibi yerlerde indirim yapıyor ve Papara'ya EFT yapman için kimliğine ait bir banka kart olması lazım onun dışında yollamıyor para karta geri gidiyor Papara'da EFT işlemi kolay sözleşmeli olduktan sonra istediğin her şey sana açık sadace sen Papara kartı her siteye yazma kiralama ceza yersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı