Papara alınır mı?

Tosla gibi açılması kolay mı?

Açılması kolay ama IBAN olması için 18 yaşından büyük olmanız lazım ve doğrulaması biraz uzun sürüyor kimlik selfie nfce-devlet gibi yerlere giriyoruz ancak zor şeyler değil halledilir. Tabii IBAN'a gerek yoksa 2 3 adımda kart açılıyor bildiğim kadarıyla ininal ve Tosla gibi.

Evet 3 yıldır kullanıyorum tam genç kartı.

Açılması kolay ama IBAN olması için 18 yaşından büyük olmanız lazım ve doğrulaması biraz uzun sürüyor kimlik selfie nfce-devlet gibi yerlere giriyoruz ancak zor şeyler değil halledilir. Tabii IBAN'a gerek yoksa 2 3 adımda kart açılıyor bildiğim kadarıyla ininal ve Tosla gibi.
İban'a gerek yok aga sadece para çekmek için alacam.

Şu an cashback oranları en iyi olan uygulamalar papel, Sipay, popypara diğerlerinin çok da iyi değil. Özellikle Papara artık kullanılmaz. Hem papel yeni kullanıcılara hesap yükseltince(NFC'li cihaz lazım) 100 TL veriyor.

Şu an cashback oranları en iyi olan uygulamalar papel, Sipay, popypara diğerlerinin çok da iyi değil. Özellikle Papara artık kullanılmaz. Hem papel yeni kullanıcılara hesap yükseltince(NFC'li cihaz lazım) 100 TL veriyor.
Hocam amac'ım minecraft'ta kitlem için sunucu alacam ayrıca hocam mağzalarda bulunan kartlar olmalı benim için.

Neden hocam ben gayet de kullanıyorum veli onaylı kart.

15 yaşından küçükseniz hocam hesap açarsınız fakat onaylamanız problem fotoğraf istiyor şu an ben yapamadım çipli kart vs. demeden önce şu an istiyor ve mecburen 1 sene daha beklemek zorundayım.

Onaylamak gayet kolay hocam.

Hocam çipli kimlik kartı ve fotoğraflı istiyor şu an da 15 yaş küçük birisi onaylayamaz çünkü fotoğraf olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı