Papara almak neden bu kadar zor?

Ben papara sipariş verdim, papara 7 ay geldi şakasıs, bu 3 kere iptal etim sipariş verdim valah.

Sorunuzu cevaplayım, Papara Card sadece seçilmiş kişilere verilen üstün bir karttır. Bu onura layık olanlar 18 yaşından büyük olmaktadır. Asırlar boyunca devam eden bu Papara Card verilme işlemi her asırda bir defa olmaktadır. AGT sağ olsun kartları bir Asırda getirdiği için bu olaya "Asır" diyoruz. Papara kart onaylatmak maharet ister, telefonun kamerası isterse 1000MP olsun o uygulama net çekmez, ayrıyeten Papara'nın görünmez ordu misali müşteri hizmetleri ile onaylatma gayretine girmeniz gerekir. Bu gayret öyle normal bir gayret değildir, beyin cerrahı gibi sabır, bilgi birikim ister.

Yeni mevzuat gereği artık bu tür bankacılık uygulamalarının hepsinde 18 yaş altı kişilerin veli onayı alması gerekiyor. Vodafone Pay, Nays, Tosla gibi uygulamalar için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…