Papara alternatifi var mı?

Hocam ebeveyn hesap dışı ne önerirsiniz ikisi de aynı mantık İş Bankası'nın kendi bünyelerinde zaten 18 olunca İş Bankası+Nays yapmayi düşünüyorum cashback için Nays genel kullanım İş Bankası suanlik ne önerirsiniz?

Ben Nays + İş Bankası kullanıyorum. Cashback icin Paycell kullanıyorum.
Ilk imza guvenli oldugu icin. Nays istedigim kisiye para atabildigim icin.

Ben Nays + İş Bankası kullanıyorum. Cashback icin Paycell kullanıyorum.
Ilk imza guvenli oldugu icin. Nays istedigim kisiye para atabildigim icin.

İlk imza olayı nasıl oluyor hocam bir de bu ebeveyn hesap kapsamına mı giriyor yani velinin onayıyla mi işlem yapiyorsun, bir de 18 olunca hesabi kapamamiz mi gerekiyor benim 18'ime 3 ay var hiç uğraşmak istemiyorum bu işlerle 18imde zaten eğer fikrim değişmezse İş Bankası+Nays yapacağım. Papara alternatifi 3 ay kullanmalik kart arıyorum ama yok galiba 18 altı için.

İlk imza olayı nasıl oluyor hocam bir de bu ebeveyn hesap kapsamına mı giriyor yani velinin onayıyla mi işlem yapiyorsun, bir de 18 olunca hesabi kapamamiz mi gerekiyor benim 18'ime 3 ay var hiç uğraşmak istemiyorum bu işlerle 18imde zaten eğer fikrim değişmezse İş Bankası+Nays yapacağım. Papara alternatifi 3 ay kullanmalik kart arıyorum ama yok galiba 18 altı için.

Hadi.

Emin degilim, Tahminimde ilk imza kartinin kampanyalari biter. Iscep kullanmaya devam edersin. Evet, veli ile aciliyor bankadan.

Hocam 18 yaş altı ne kullanacaz hiçbir şey kalmadı ki ben 3 ay sonra 18'im hiç bu ebeveyn hesaplarıyla ugrasasim yok 3 aylik bir şey kullanmam lazım ne önerirsiniz?
Ebebeyn hesapları yalnızca reşit olmadan önce kullanılmıyor ki. Reşit olunca tamamen size kalıyor.

Hayır ama 3 ay sıkıntını giderecek bir kart. (A101 de falan indirimler oluyor)

Hocam ben böyle saçma kart görmedim. Simdi indirdim 2750 TL limiti varmis+ ATM'den para yatırma ve çekme kısmına bakınca hesabını onaylaya atıyor o da 18 yaş üstü. Papara kullanırken ne rahattık yav ne saçma sistemler bunlar

Ebebeyn hesapları yalnızca reşit olmadan önce kullanılmıyor ki. Reşit olunca tamamen size kalıyor.
18 altı açtığım hesap 18 olduktan sonra bana kalıyor yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı