Papara aynı anda Spotify ve YouTube için geri ödeme yapar mı?

Merhaba. Spotify öğrenci kullanıyorum .aylık 22 TL ödüyorum. Şimdi ise canım YouTube, reklam engelleyicileri engelliyor. Yani YouTube Premium öğrenci almak istiyorum. Papara ile ödeme yaparsam her ikisi için de geri ödeme yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Yok hocam öğrenci abonelikleri için yapmıyor sadece bireysel alırsanız yapar ve de diğerleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam öğrenci abonelikleri için yapmıyor sadece bireysel alırsanız yapar ve de diğerleri.
Emin misiniz? İnternette başkaları öğrenci hesabı için almış. Ben de şimdi YouTube premium için kayıt oldum ve ilk ay ücretsiz olduğu için YouTube 1 TL çekti, papara da 1 TL cashback yaptı.

Emin misiniz? İnternette başkaları öğrenci hesabı için almış. Ben de şimdi YouTube Premium için kayıt oldum ve ilk ay ücretsiz olduğu için YouTube 1 TL çekti, Papara da 1 TL cashback yaptı.

Hocam ben ikinsidende öğrenci yaptım ve aynı parayı çekti cashback vermedi bilmiyorum bende durum böyledi.

Merhaba. Spotify öğrenci kullanıyorum. Aylık 22 TL ödüyorum. Şimdi ise canım YouTube, reklam engelleyicileri engelliyor. Yani YouTube Premium öğrenci almak istiyorum. Papara ile ödeme yaparsam her ikisi için de geri ödeme yapar mı?

Evet, cashbackler Spotify ve YouTube'un öğrenci aboneliklerinde de geçerli. Yalnız, aboneliğinizi mobilden yaparsanız araya Google Pay veya Apple Pay gibi mağaza ödeme araçları girerse ödemeniz Spotify veya YouTube olarak gözükmeyebilir. Tarayıcıdan ya da bilgisayardan aboneliği başlatırsanız daha sağlıklı olur.

Hocam ben ikinsidende öğrenci yaptım ve aynı parayı çekti cashback vermedi bilmiyorum bende durum böyledi.

Ödeme aracı olarak araya Google Pay veya Apple Pay girmediyse veya o ayki, o platforma ait olan cashback limitinizi aşmadıysanız durumunuzu desteğe bildirin hocam.

Evet, cashbackler Spotify ve YouTube'un öğrenci aboneliklerinde de geçerli. Yalnız, aboneliğinizi mobilden yaparsanız araya Google Pay veya Apple Pay gibi mağaza ödeme araçları girerse ödemeniz Spotify veya YouTube olarak gözükmeyebilir. Tarayıcıdan ya da bilgisayardan aboneliği başlatırsanız daha sağlıklı olur.
Çok teşekkür ederim. Zaten hemen tanıdı ve aboneliğiniz başladı diye bildirim geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı