Papara Black Card ile 15.000 TL bilgisayar alınabilir mi?

imuurcwita

Centipat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar selam. 15 yaşındayım bu yüzden Papara ile para biriktirerek sistem toplamak istiyorum. ben diyelim 10k 15k biriktirdim ve bir sistem almaya karar verdim. bu tür yüksek meblağlı ürünleri Black Card ile satın alabilir miyim? taksit olmadığını biliyorum tek çekim olarak bu ürünü satın alabilir miyim? Her şeyi kendim halletmek istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. 15 yaşındayım bu yüzden Papara ile para biriktirerek sistem toplamak istiyorum. Ben diyelim 10k 15k biriktirdim ve bir sistem almaya karar verdim. Bu tür yüksek meblağlı ürünleri Black Card ile satın alabilir miyim? Taksit olmadığını biliyorum tek çekim olarak bu ürünü satın alabilir miyim? Her şeyi kendim halletmek istiyorum.

Alabilirsin ama ailene verip onların alması daha doğru.
 
Feci oranda senden kesinti alırlar bu 1000 Lirayı çok rahat geçer haberin olsun.

Bi' de böyle ön ödemeli banka kartlarına yüklü para girdiğinde genelde kapatıyorlar uzun bir süre hesabı kara para aklama mı yoksa dolandırıcılık falan mı diye haberin olsun.
 
O kesinti değil,sözleşmeyi okuyun belli bir tutarın üstünde para geldikten sonra o paranın bir yüzde kısmını komisyon olarak ödüyorsun.

ATM kesmiyor o parayı banka(Papara) kesiyor.
Papara para kesmez. Vizyonları da bu zaten yakın zamanda Akbank ATM'si kullanarak yüklü miktarlarda para yatırdım. Aynı şekilde param hesabıma geçti.
 

Geri
Yukarı