Çözüldü Papara Black Card'a abonelik ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

341346

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar kartım 6 gün sonunda elime ulaştı. Sorum başlıkta olduğu gibi. Örneğin ben Steam'ı abonelik olarak eklemek istiyorum. Nasıl eklerim? Abonelikten para kesiyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Abonelik listesine dahil olan bir yerden alışveriş yaptığınızda, zaten abonelik listesine ekleniyor. Mesela Netflix üzerinden hesap oluşturduğunuzda ve ödeme yaptığınızda, otomatik olarak abonelik kısmına ekleniyor.

Aynı şekilde Steam üzerinden de bir alışveriş yap, abonelikler kısmına eklenecek.
Anlamadım, abonelik derken? EA Play'den mi bahsediyorsunuz?

Abonelik listesine dahil olan bir yerden alışveriş yaptığınızda, zaten abonelik listesine ekleniyor. Mesela Netflix üzerinden hesap oluşturduğunuzda ve ödeme yaptığınızda, otomatik olarak abonelik kısmına ekleniyor.

Aynı şekilde Steam üzerinden de bir alışveriş yap, abonelikler kısmına eklenecek.

Çözüm

Anladım. Teşekkürler.

Screenshot_2022-02-15-18-31-32-268_com.mobillium.papara.jpg

Hocam kontrol ettim bende ekli olarak görünüyor ama hala neden eklenildiğini anlamış değilim. Aylık para çekme olayı yok diğer platformlar gibi. Aynı şey Epic Games için de geçerli. Hadi Amazon Prime aylık 8 TL çekiyor ama diğerleri neden burada?

Eki Görüntüle 1305962
Hocam kontrol ettim bende ekli olarak görünüyor ama hala neden eklenildiğini anlamış değilim. Aylık para çekme olayı yok diğer platformlar gibi. Aynı şey Epic Games için de geçerli. Hadi Amazon Prime aylık 8 TL çekiyor ama diğerleri neden burada?
Bilemedim.
Eki Görüntüle 1305962
Galiba onlar harcama yaptığın yerleri gösteriyor. Mesele Epic Games de 9 liraya ne aldıysan odur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı