Papara çöktü!

Amazon'la Spotify devamlı 17 lira istiyordu benim hesapta maksimum onu ödeyebilirler. 😁 tabii bir de 0,33 kuruş vardı başımın gözümün sadakası olsun o da.

Bende girmeye çalışıyorum fakat girmiyor.
4 5 kere çıkıp deneyin ama şuan beni de attı.

1662394915539.png

Bilgisayardan çekim yapabildim

Şikayetvar.com'da Papara bu şekilde yazı paylaşmış şikayetler altına.

Değerli Kullanıcımız, Bir süredir uygulamamıza giriş yaparken ve kart işlemlerinde hata alıp, para yatırma işlemlerinde gecikme yaşıyor olabilirsiniz. İlgili ekiplerimiz konu ile ilgilenmektedir. Yaşanan durum en kısa sürede düzeltilecektir. Para yatırma işleminiz varsa ve para yatırma kurallarına uygun olarak işlem yaptıysanız eğer, ilgili tutar en kısa sürede Papara hesabınıza aktarılacaktır. Papara kartınız ile işlem yaptıysanız ve yapmış olduğunuz alışverişinize ait işlem tutarınız hesabınızdan tahsil edildiği halde ilgili kuruma ulaşmadıysa eğer, ödemiş olduğunuz tutar 24 saat içerisinde Papara hesabınıza iade edilecektir. 24 saat içerisinde iade işleminizin gerçekleşmemesi durumunda konuyla alakalı destek@papara.com adresimizden bizlere ulaşarak talebinizi iletmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür eder, bu aksaklık için özür dileriz. Saygılarımızla Papara Müşteri Hizmetleri Destek Ekibi

Şuan Papara'da tek sevmediğim şey Akbank ile anlaşmalı olması. Kaç kere paramı yırttı itiraz ettim iade istedim Akbank tarafı red etmişti Papara sağolsun halletmişti. Akbank'ın birçok Atm'si eski . O günden beri farklı ATM'ler kullanıyorum para kesse bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı