Çözüldü Papara güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soul Exploiter

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
673
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, yakın zamanda oyun vs. almak için ön ödemeli bir kart almayı düşünüyorum. İlk baş aklımda ininal vardı fakat kestiği ücret can sıkıcı. Papara dikkatimi çekti ama geçenlerde sistemde çökme falan olmuş sanırım. Güvenilir midir? Para yatırdığımda hesaba geç düşmesi veya düşmemesi gibi durumlar olabilir mi? Almayı düşündüğüm model Papara Lite Card.

Not: Bu konuda önceden başlıklar açıldığını biliyorum ama o sistem çökmesi olayı olunca şüphelendim o yüzden lütfen eski konulara bak vb. yazmayınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ön ödemeli kartlar arasında en iyisi Papara'dır (bence). Eskisine göre avantajları da arttı.

Lite Card alırsanız avantajları azdır sadece para yatırabilirsiniz.

Black Card size özel hazırlanır ve üzerinde isminiz yazar. Temassız ödeme, para çekme gibi özellikleri bulunur. Ayrıca ücretsiz alınabiliyor.

Cashback sistemi iki kartta da bulunur.
İninal ücret mi kesiyor ? Sadece para yüklerken ek olarak 2 TL istiyorlar ve aylık kulanım ücreti alınıyor her ay. oda 2 TL galiba. Bence ininal kulanabilirsiniz.
Ininal tam bir işkence örnek diyelimki Şok'a 15 TL yüklemek için gittiniz. 15 TL'yi kasiyere verdiniz sizden 2 TL komisyon kesti kartta kalan para 13 TL ardından aylık ücret ve bir daha -2 TL. Tam 15 TL olması için bir 5 TL daha yüklediniz. Toplam 20 TL cebinizden çıkmış oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde kendisi ile 16 liralık bir market alışverişi yaptım(fiziksel olarak) birde deneme sürümü Netflix aldım 1.99 liraya fakat 1 lira geri yatırdılar. Kampanyaları varmış. Gayet güvenli. Tüm dünya da kullanıla bilen bir kart.
 
Peki Black Card'ın para çekebilmek dışında farkı nedir?
Lite ücretli ve fotoğraflarda diğer farklar var.
Screenshot_2020-10-26-20-08-28-423.jpg
Screenshot_2020-10-26-20-08-22-040.jpg
 

Geri
Yukarı