Papara güvenli midir?

Bizzat benim şikayet var sitesinde şikayetim var. 100TL yatırdım ve param hala hesabıma geçmedi. Aradım kayıt açtırdım birkaç gün sonra arayıp sistemde parayı yatırdığınız gözüküyor ama finansal olarak onaylanmamış dolayısıyla 17 günlük bir süreçten geçecek dediler. Buna da ters ibraz diyorlarmış. Parayı löp diye alırken bir şey yok hesaba geçirirken 17 gün bekle öyle mi? Param geri gelsin anında banka hesabıma atacağım. Sırf Spotify, YouTube Premium yarısını iade ettikleri için kullanıyordum. Ama güven falan kalmadı. Buna ek olarak telefon faturamı ödeyecektim ve ödeyemedim. Daha dün saatlerce sitelerine ve mobil uygulamalarına giriş yapamadı kimse. Yapabiliyorsanız enpara veya normal bir banka kullanın derim size.

Kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Hatta çok acil ATM'ye gitmem gereken yerde (ATM bulunduğum noktaya uzaktı) hafta sonu olmasına rağmen beni EFT'den kurtardı. Akbank'ta bulunan parayı hemen Papara'ya ordan da anında Ziraat hesabıma aktardım ve acil işimi ne ATM'ye giderek ne EFT bekleyerek 5 dakikada halletmiştim.

Çok kullanışlı bence.

İnternet ve şikayet sitelerinde dolandırma olayları duydum. Bu yüzden kuşkulandım. Güvenli midir?

Bak 2 yıldır aktif olarak Papara kullanıyorum ve birkaç kez mağdur oldum evet. Ama Papara'dan değil anlaşmalı kuryeden. Kart siparişi verirsen geç geliyor tek sorun o. Karantina öncesi mevcut cashback sistemi daha kapsamlı olarak vardı. Sinemalarda 50TL harcamaya kadar yarısı iade vb. 14 şubatta çiçekçilerde aynısını yaptılar. Gayet güzel. Tek dikkate alınması gereken kısım eğer yakın zamanda tel no değişecekse değiştikten sonra yap bir de TC kimlik numaranla hesap onaylaman lazım. Bunun için de TC gireceksin ama hesabın şifresini vb. unutursan aynı TC ile başka hesap oluşturamıyorsun. Oluşturmak istesen bile çok zor. Onun dışında gayet güzel ve güvenli bir sistem. Eğer 18 yaş üstü isen sadece kendi hesaplarınla para çekme yatırma işlemi vb. de yapabilirsin. Hesapta senin adın yoksa yapamazsın. Gayet güzel. Almanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı