Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Karta 900 para atmıştım. Okulda kantinde hiçbir şey yokken harciyordum şu an herhalde bir 800 TL kaldı okuldan çıktığım an Instagram'a bakınca haberleri gördüm para çekilebiliyor mu şu an?

Çekiliyor olması lazim bazı kişiler cekebilmis 2K limit varmış şansınızıni deneyin derim.

@Sez22, ATM'den 2 bin TL'ye kadar çekebiliyorsunuz da uygulama çöktü, uygulama çöktüğü için işlem yapılamıyor.

18 yaş altı banka hesabı açabiliyor. Ancak çoğu bankada bazı şubelerde uğraşmamak için açmayabiliyorlar. İş Bankası İlk İmza kartım vardı tüm paramı bugün çekip oraya aktaracağım. Tüm İş Bankası şubeleri açıyor diye biliyorum 18 yaş altına ancak kısıtlamaları var.

hocam senin diğer konularda vardı bu k.kartı limitini nakite çevirme işi iyiydi sanki papara altın alıp satınca oluyordu, paycell de filan da oluyor mu bu ya yoksa kuyumcudan fiziksel alıp satmak mı daha mantıklı?

hocam senin diğer konularda vardı bu k.kartı limitini nakite çevirme işi iyiydi sanki papara altın alıp satınca oluyordu, paycell de filan da oluyor mu bu ya yoksa kuyumcudan fiziksel alıp satmak mı daha mantıklı?
Paparada şöyleydi. Kredi/banka kartıyla %3,90 komisyonla para yükleyebiliyordunuz. Ancak Paycell'de kredi ve banka kartlarının komisyonu farklı, %2 civarı kredi kartıydı diye hatırlıyorum. Evet, yapabilirsiniz.

Arkadaşlar parayı çekmesek bir problem çıkar mı?
Büyük ihtimalle hayır ancak emin değiliz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı