Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

Papara kolay kolay kapatılmaz büyük bir şirket parası ve vergisi fazla ininak payfix küçük şirketler.

Katılıyorum. İçeride 100K ₺ civarı parası olan çok insan var. Standart üstünde şirket. Sponsorlukları vs. ama bu durumun ne kadar süreceği çok belirsiz. Türkiye sonuçta ağır ağır artık 2-3 ay uzayabilir.

arkadaşlar herhangi bir gelişme olursa bilgilendirir misiniz şu anda durum ne bankamatikten çekiliyor mu ben denedim az önce çekemedim ziraat bankasından 2000 tl denedim olmadı sonra 1000 denedim yine olmadı

Arkadaşlar parası birikim hesabında kalanlar için ve mobil için;
Paparanın internet sitesinden giriş yapa basın sizi uygulamaya yönlendirecek o şekilde giriş yapmayı deneyin ben direkt uygulamadan girince hata alıyordum fakat siteden giriş yap diyip sitenin uygulama yönlendirmesiyle girince çalıştı birikim hesabından ana bakiyeye attım parayı ve akbank atmsinden parayı çektim bu şekilde deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar parası birikim hesabında kalanlar için ve mobil için;
Paparanın internet sitesinden giriş yapa basın sizi uygulamaya yönlendirecek o şekilde giriş yapmayı deneyin ben direkt uygulamadan girince hata alıyordum fakat siteden giriş yap diyip sitenin uygulama yönlendirmesiyle girince çalıştı birikim hesabından ana bakiyeye attım parayı ve akbank atmsinden parayı çektim bu şekilde deneyebilirsiniz.
Ne kadar çekim yapabildin ve ne zaman

arkadaşlar herhangi bir gelişme olursa bilgilendirir misiniz şu anda durum ne bankamatikten çekiliyor mu ben denedim az önce çekemedim ziraat bankasından 2000 tl denedim olmadı sonra 1000 denedim yine olmadı
Bugün 12 ayrı ATM denedim. Çekemedim. Vodafone Pay ile 2000 ₺ çektim. Geri kalanıda böyle böyle toplayacağım. Size de tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı