En iyi ön ödemeli kart olarak bilinir, inceleyin bence.
Metal Amerikan Express Platinum var yeterli.
En iyi ön ödemeli kart olarak bilinir, inceleyin bence.
Hocam Paparanın uygulamasından baktım Black Card resmi hala Master gözüküyor (card sipariş verilen yerden baktım.)İlginç. Artık yeni kartları VISA basıyorlar.
Papara neden VISA'ya geçti?
Arkadaşlar selam, bildiğiniz gibi Papara Black Card'lar Mastercard logolu basılıyordu, Yeni bir kararla artık VISA basılacakmış. Ama neden? Bilenler varsa buyursunlar efenim saha sizin! :)www.technopat.net
@LXYEAN1
@296105
Hocam oney ya. Okuması bile aşırı güzel...Metal Amerikan Express Platinum var yeterli.
Hocam oney ya. Okuması bile aşırı güzel...
Papara Black Card siparişi verdim internette her yerde geçtiğini söylüyorlardı fakat doğruluğunu teyit etmek istedim. Papara Black Card normal kredi kartları gibi marketlerde veya diğer mağazalarda ödeme amaçlı kullanılır mı?
Papara Black Card siparişi verdim internette her yerde geçtiğini söylüyorlardı fakat doğruluğunu teyit etmek istedim. Papara Black Card normal kredi kartları gibi marketlerde veya diğer mağazalarda ödeme amaçlı kullanılır mı?
Benim agt kurye evde yat yat yapıyor hedef teslim süresini 2-3 kere teslim edilmedi evde yoktu diye uzatıyor. Mükemmel bir sistem heGeçer de kartı öyle kargoya verildi diye 2-3 güne gelecek sanma, hevesin kursağında kalır bir 2-3 ay bekle gelir.
Benim AGT Kurye evde yat yat yapıyor hedef teslim süresini 2-3 kere teslim edilmedi evde yoktu diye uzatıyor. Mükemmel bir sistem he.
Bilgi için teşekkürler.İkisi ile anlaşmalı, geçmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.