Papara kapandı mı?

DeSeRT_TR

Hectopat
Daha fazla  
Şok markete gittim bugün Papara hesabıma para yüklemek için, para yükleyemiyoruz Papara için dediler. Acaba ininal gibi bu da mı kapandı? Steam cüzdan kodu alacaktım. Alamadım. 🥲 bilgisi olan var mı?

Şok markete gittim bugün Papara hesabıma para yüklemek için, para yükleyemiyoruz Papara için dediler. Acaba ininal gibi bu da mı kapandı? Steam cüzdan kodu alacaktım. Alamadım. 🥲 bilgisi olan var mı?
Hayır kapanmadı hala kullanıyorum. Şok'la ilgili bir sorun yaşamış olabilirler. Kartınız sanal kart falan değilse Akbank'a gidip komisyonsuz yatırabilirsiniz.

Şoktaki çalışan nasıl yapacağını bilmiyordur büyük ihtimalle :D Papara sağlam, başka şoktan veya Akbank ATM'sinden deneyin.

Şoktaki çalışan nasıl yapacağını bilmiyordur büyük ihtimalle :D Papara sağlam, başka şoktan veya Akbank ATM'sinden deneyin.
Bizim arkadaş da ŞOK'ta çalışıyor onu arayıp sordum teyit etmek için. Bugün itibari ile papara kartlara yükleme yapmayın diye talimat geldi personele dedi. Atm'den parayı yüklerim içinde kalırsa yanarım. 400 lira yatırcam, 10 dolar steam kodu alacam. Malum dolar yükseliyor. 😢

Hocam şokta para yükleme konusunda sıkıntı çıkıyor.
Geçen hafta bayramda yükletmiştim şoktan sorun çıkmamıştı.
Şu an papara'dan işlem yapabilen var mı ? Ona göre yarın PTT'den yatırcam parayı.

Ptt atm'sinden parayı yatırdım oldu çok şükür. Atm'den yatırın arkadaşlar oluyor.

Geçen hafta bayramda yükletmiştim şoktan sorun çıkmamıştı.
Şu an Papara'dan işlem yapabilen var mı? Ona göre yarın PTT'den yatıracağım parayı.

PTT ATM'sinden parayı yatırdım oldu çok şükür. ATM'den yatırın arkadaşlar oluyor.

Şok marketler üzerinden para yatırma işlemlerinde aksaklık var, Papara konuyla ilgili firma ile iletişim halinde. Dilersen CarrefourSA, Teknosa, PTT şubeleri veya ATM'lerden kartına para yatırabilirsin.

Şok marketler üzerinden para yatırma işlemlerinde aksaklık var, Papara konuyla ilgili firma ile iletişim halinde. Dilersen CarrefourSA, Teknosa, PTT şubeleri veya ATM'lerden kartına para yatırabilirsin.
PTT şubesinden yine olmadı. ATM'ye kartı takıp öyle yükledim artık teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı